Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bella673 kérdése:
Miert ker tolem ilyent?
Figyelt kérdés
Se veled se nelkuled kapcsolatban vagyunk csak telefonalunk nem irunk facen... mondtam szeretnem latni erre azt mondta menyek en el hozza s fozek is neki most ezt mire veljem???#Ijent
2017. júl. 28. 22:31
1/9 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy vedd elő a Magyar nyelvtan kisokost és böngészd! Tuti siker
3/9 anonim válasza:
Szerintem egy beképzelt f...fej lehet, aki elvárná, hogy még te udvarolj neki, hogy méltóztasson beengedni az ágyába. Nem tudom, mi köt hozzá, vagy mennyire erős az önbizalmad, de azt tanácsolom, inkább menekülj! (Pici egyedüllét talán nem ártana a következő ismerkedési kísérlet előtt.)
4/9 anonim válasza:
Helyesírásra nem ártana figyelni. Ha lány vagy akkor azért mert a pasik ilyenek, a hasukra gondolnak akkor is ha te éppen romantikázni akarsz. Ha viszont fiú vagy akkor ne foglalkozz a csajjal, papucsot akar faragni belöled.
5/9 anonim válasza:
Zabálni akar hidd el én is ilyen vagyok csak magamal :D
7/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy egy kényelmes p.öcs, azért vagytok se veled, se nélküled kapcsolatban, mert valójában nem kellesz neki, de ha nincs ló, szamár is megteszi alapon a kényelmi dolgokra, amit nyújthatsz, egye fene, igényt tart. Menjél házhoz, és főzz is neki... Önbecsülés, kislány!!!
8/9 anonim válasza:
Ne menny hozája ne fözél őneki lyelöjjed meg fészen irlyál rálya ha nemigen ir visza akor komojtalan ezaz egész máma már az számit a fészen mi va
9/9 anonim válasza:
Jovan haver vices vot,még ijent legkozeleb is hagy nevesek megin koszi tesvér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!