Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a tinik szerelmesek, akkor csak ezt a kérdést teszik fel a másiknak?
,,járunk?''
,,Bejössz nekem''
Vagy hogy mennek a dolgok...?
Hogyan kérdezik meg egymástól, hogy most mi a helyzet?
Vagy úgy történik, hogy egyszerűen megcsókolja a fiú a lányt egy jó alkalomkor mikor úgy érzi és ha a lány visszacsókolja akkor járnak?
Húú..Én egyáltalán nem vagyok képbe, soha nem volt barátom, most sincs csak igy eszembe jutott ez a kérdés mert kiváncsi vagyok :DDD XDDD
16/L
Nálunk sosem voltak ilyenek. Megcsókolt, aztán sokat voltunk együtt, majd egy este mozi után, mikor először aludtam náluk, akkor mondta, hogy hallotta valakitől, hogy mi elvileg együtt vagyunk és mi lenne, ha “hivatalossá” tennénk. Innentől számoljuk mióta vagyunk egy pár.
18/L
Mi nálunk sem voltak ilyenek. Csak sokat voltunk együtt, már az első alkalomtol minden jól ment és így alakult. De ilyeneket nem kérdeztünk. :)
17l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!