Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti miből veszitek észre, hogy bejöttök egy lánynak?
Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 22:37
11/15 anonim válasza:
Abból, hogy cumizza a kukimat :D
12/15 anonim válasza:
Nem az hogy vakok vagyunk...hanem a jelek gyengék 😂😂😂 biztos ami biztos ha tetszek a lánynak akkor az a legjobb jel ha megis mondja az a 100%.. Így hogy csak szemkontaktus,meg mosoly,meg írások ezek nem biztos jelek..Hiába próbáljátok ti csajok a tetszést így elmagyarázni,kimutatni,nem sokra mentek vele..(tapasztalatból írom) középsulin volt egy csaj akinek úgymond "tetszettem" hasonló jeleket adott,aztán a végén meg kiderült hogy nemis tetszettem neki (titokban volt neki egy pasija)... szóval bizonytalan voltam hogy vajon ez most mit is jelentsen?😀😂 Ennyi a sztori a jelekből. De ismétlem,ha tetszik neked egy srác akkor közöld vele mihamarabb kérdező..Spoiler: nem szégyen wz,elvégre emberek vagyunk és csak 1x élünk.
13/15 1112 válasza:
Szerintem cukin néz rád és bámul, és esetleg mosolyog is, meg elpirul zavarba jön és elkapja a tekintetét, valakinek olyankor ugrál a szive és nagyon kapkodja a levegőt. Szal néz és cukin mosolyog, és olyan kis kedvesen örül, ha lát.
14/15 1112 válasza:
*esetleg hajcsavargatás, hajdobálás, pislogás sokat egyszerre gyorsan
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat :)
2018. aug. 9. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!