Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti miből veszitek észre, ha bejöttök egy lánynak?
lány vagyok,de leírom én hogyan "jelzek":
-folyton bámulom
-keresem a társaságát
-mindig keresek valami okot,hogy beszéljek vele
-felemelem a hangom
-van hogy akadozva beszélek
Az a baj, hogy nem tudom, hogy a srác veszi-e a fent említett jeleket. Észre szokta venni, ha nézem, meg tartja is a szemkontaktust, de semmit nem lép, illetve nagyon kínosan ügyel arra(lehet csak én magyarázom bele) hogy véletlen se érjen hozzám.
Nem tudom eldönteni, hogy akkor most nem szeretne semmit(elég valószínű,lol) vagy csak gyépés, és egyedül akkor esik le neki a sztori, ha egy csokor virággal és eljegyzési gyűrűvel állítok elé...
Állítólag eléggé bír.
Mit gondoltok, érdemes még foglalkozni vele, vagy inkább off?
Én lány vagyok, épp ezért tudok egyet s mást. Furcsán viselkedik egy lány. Ha a szokásosnál többet foglalkozik veled, bejössz neki. De vigyázz, mert az is lehet, hogy ő örömmel lenne a barátod, de nem akar szerelmi kapcsolatot. És az is lehet, hogy valami egészen érdekeset csinál. Barátnőm szerelmes lett az egyik fiúba, és folyton csak szidta, és azon gondolkozott, hogy hogyan,"ölje" meg.
Lényeg: legyél jófej, akkor talán többet érez irántad, ha látja, hogy szerelmes vagy, ne nyomulj nagyon.
Remélem segítettem, sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!