Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszeni fogok valakinek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszeni fogok valakinek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy fogok-e tetszeni a fiúknak? Elég vékonyka vagyok és hát szerintem nem vagyok szép mit csináljak? Fogok egyáltalán tetszeni valakinek. 16/L

2018. aug. 6. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kuldj fotòt ha oszinte valaszt varsz.
2018. aug. 6. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy fogsz :) majd alakul :
2018. aug. 6. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen segítünk neked, de sajnos nem tudjuk hogy nézel ki. Ha esetleg kuldenel egy képet elmondom a véleményem és a meglatasom. 20/f
2018. aug. 6. 19:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Statisztikusan hízni, tehát gömbölyödni fogsz, ezt se feledd. Az meg, hogy kinek ki tetszik, hálistennek megjósolhatatlan, valakinek biztosan fogsz. Kép nélkül ennél többet nem mondhatunk.
2018. aug. 6. 19:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem is vártam ennél többet. Csak kicsit elbizonytalanodtam ezért tettem föl a kérdést. De most megnyugodtam.♥️
2018. aug. 6. 19:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem is kukdhetsz képet ^^
2018. aug. 6. 19:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Jöhet a kép nyugodtan, elmondom én is a véleményem ne aggódj szerintem :)
2018. aug. 6. 20:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne küld képet,föleg ne akkor ha nem te vagy rajta,mert büntetik,ha más képét nyomod fel ide a gyakori.hu-ra.
2018. aug. 6. 20:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Nem küldök senkinek képet elég félénk vagyok. :)
2018. aug. 6. 20:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Biztos hogy tetszeni fogsz valakinek. A szepseg tenyleg teljesen relativ.

Ez olyan hogy nekem pl nem tetszenek az izmos, kigyurt pasik, mas pedig oda van ertuk. Teljesen egyen fuggo hogy kinek mi tetszik, ezen ne aggodj:))

2018. aug. 6. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!