Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak általában minden csinos lányra feláll a farka?
Ez nem ilyen egyszerű. :D
Egyrészt, a szituáció nagyon sokat számít. Haveri körben pl én máshogy reagálok egy nagyon kivágott felsős lányra, viszont amikor barátnőmmel kettesben voltunk a szobában és rajta is kivágott felső volt, akkor.. hát szóval érted. A külső szerintem kevésbé szempont, bár én a nagyon duci és nagyon vékony lányokkal inkább passzolnám a dolgokat, de ez persze nem jelenti azt, hogy ők ne tudnának felizgatni.
Nem véletlen szokták úgy hívni, hogy felizgul az ember. Márpedig ez egészséges embernél nem történik meg, valahányszor csak ránéz egy nőre.
Rengeteg dologtól függ, ki az a lány a fickónak, milyen eleve a szituáció, mennyire kanos az emberünk, stb.
Ha csinos lányokról van szó, márpedig te azt kérdezted, és a fiú nincs valamiben nagyon elmélyülve (nem puncira gondolok), akkor igen. Legalábbis nekem igen...
17/F
ez nem így megy :D akinek elég enyi az elég gyenge jellem
van mikor random feláll akár filmnézés közbe, de ilyen téren minimum egy heves csókolózás és tapi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!