Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mit érez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit érez?

Figyelt kérdés

Van egy lány nagyon jóba vagyunk és sokszor alszunk egymásnal viszont meg egy csok se volt semmi csak alvas kozbe egymas kezet fogtuk

Mesengeren sokkal nyíltabb élőbe mar kevésbé .

Multkor összevesztünk es nyílt azokat vett be mert amnyira félt attol hogy elveszít engem.

Nem birok rajta eligazodni eggyaltalan es pont azert mert élőbe nem nyílik ugy meg de aztmonta próbálkozik vele csak ido kell neki

2018. aug. 4. 23:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Nyuktatókat* bocsi a telefon magatol atjavitotta
2018. aug. 4. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Tudod mit kérdez tőle - nem tudod véletlen mióta randizunk?

Próbáltál rajta segíteni élőben hogy megnyíljon?

2018. aug. 5. 00:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze . Megmondtam hogy előttem lehet önmaga meg hogy fontos nekem es hogy a nyugtató nem old meg semmit inkabb beszeljuk meg a dolgokat
2018. aug. 5. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. aug. 5. 00:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Segíts neki megnyílni. Legyél vele őszinte, és éreztesd hogy megbízhat benned. Hallgasd meg, és segíts neki amiben csak tudsz. Idővel eredményre juttok. :)
2018. aug. 5. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!