Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy fiúba de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajt0304 kérdése:

Szerelmes vagyok egy fiúba de nem tudom ő, hogy érez mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már vagy 3 hete beszélgetünk messengeren minden nap reggeltöl estig a suliban is sokat beszélgetünk és sokszor figyel engem. A probléma az, hogy én nagyon beleszerettem és legszívesebben elmondanám neki de félek, hogy visszautasít és, hogy utànna már nem leszünk ennyire jóban mint most. Szerinted elmondjam neki?

2018. jún. 16. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Hívd el valahová találkozni. Ne nyíltan azzal, hogy szerelmes vagy belé, hanem más indokkal, akár a legegyszerűbbel. Venni fogja a lapot, ha már 3 hete beszélgettek messengeren. Élőben meg már lehet nem is kell elmondanod, hogy szerelmes vagy :)

És jobb, ha most kiderülnek számára is az érzéseid annál, hogy ne legyen belőle semmi, 'csak' barátság. Legalábbis ha tényleg többet szeretnél, akkor jobb lépni; barátok akkor is lehettek, ha visszautasít.

De neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél jobban, a biztos barátságát, vagy a lehetséges elutasítással járó, de a barátságnál komolyabb szerelmet.

2018. jún. 16. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!