Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen làny jön be? (nem szàmìt a kor)
Figyelt kérdés
Lègyszi ne ilyen àltalànossàgot hogy cuki,aranyos...2018. aug. 4. 16:35
11/14 anonim válasza:
Nekem bejönne, ha egy szűz lány lenne belém esve és velem akarná elveszteni...
13/14 anonim válasza:
ne fogyasszon sokat, lyol nézzen ki a fényezés, ne legyen rozsdás, elektronikusan rendbe legyen, könnyű legyen a szervizelés, abs legyen benne. kb ennyi
14/14 anonim válasza:
Pont olyan lány jön be nekem mint te kérdező.Viccet félretéve:Belsőre kedves,legyen humora,de ha komoly helyzet van akkor viselkedjen is komolyan,bátor,jószívű,ne legyen finnyás,és Ne legyen beképzelt..Röviden legyen jó lélek.Külsőre meg ne legyen olyan kövér ami később akár egézségügyi problémákhoz vezethez..Kis felesleg ha van,az nem gond..Ha vékony az se baj.A haja az tökmind1 hogy milyen,kivéve ha nagyon rövid fiús..azt nagyon Nem szeretem..A hajszín azis mind1. Szemszín is mindegy.Bőrszín is mind,magasság addig amedig nem 2 méteres addig jó 😂.A melle az mind1 mekkora,nyilván ha kicsi remélém nem tenne mellimplantátumot azért hogy nagyobb legyen..Az a kihitűségre utal..Elégedjen meg azzal ami van neki (ami a testalkatot illeti) a popsi,nos azt jobban szeretem,pláne a kivan formálva,szóval nem kell hogy nagy legyen,elég az ha kivan szépen edzve.Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!