Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek milyen làny jön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen làny jön be? (nem szàmìt a kor)

Figyelt kérdés
Lègyszi ne ilyen àltalànossàgot hogy cuki,aranyos...

2018. aug. 4. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a belső tulajdonságai megnyerőek akkor már bejön!
2018. aug. 4. 16:42
 2/14 anonim ***** válasza:
44%

Ha helyes lennék és válogathatnék, akkor a következők:

-cuki, aranyos :D mert tényleg ez az első nekem, bocs

-hasonló felfogású mint én

-hangulatos vele az élet, nem unalmas

-szép (vékony, cuki arc, hosszú haj, jó fenék és vagy mell)

-aranyos hang

2018. aug. 4. 16:47
 3/14 bit123bit ***** válasza:
Ezt most pontosan nem tudom elmondani.. Lényeg hogy nekem tetszen a lány, és hogy fogadjon el.. Amúgy szeretem a hosszú hajat, és az se baj ha kicsit ducibb, mert azt is imádom.. Viszont a kiegészítők, mint pl szemüveg, nyaklánc, karkötő, fogszabályzó, stb mindig is plusz pontként értékeltem, de még az is jó ha minimális smink van rajta.. Bár igaz nem szeretem a sminket, de nem zavar a kis smink.. Persze tudom sokkal fontosabbak a belső értékek, de szerintem mind a kettő fontos, igaz a belső jobban.. :D Szóval csak fogadjon el, úgy ahogy vagyok, persze az is előny ha kicsit érettebben viselkedik a társadalomhoz megfelelően.. :D 19/F
2018. aug. 4. 16:54
 4/14 anonim válasza:
Nem túl magas,sportos az alkata, szép az arca és okos. 14/F
2018. aug. 4. 17:35
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez nem tudom pontosan, hogy miért érdekel ennyi embert, hogy kinek milyen fiú/lány jön be, de mindegy :D.

Szóval a magassága legyen inkább 160 cm fölött, mert én elég magas vagyok. De ez a legutolsó, ami miatt döntök.

Testalkatból igazából minden bejön, csak legyen vékony, vagy átlagos testalkatú.

Hajból a szőke tetszik a leginkább, főleg kék szemekkel. De a lényeg, a hosszú, puha haj, amit lehet fogdosni :D.

Arcra nincs igazán ideálom, de az 'aranyos' arc hipszteres szemüveggel talán a legszimpatikusabb.

Ezeken kívül a hófehér bőr a gyengém.

Belsőre az öszinteség, a nyíltság a legfontosabb. A hibák elfogadása azt hiszem egy szintig alapnak tekinthető, de ha kell tudok változni valamennyire. A zárkózottság, félénkség is tetszik, én is ilyen vagyok. Leírhatnám a semmit sem jelentő tulajdonságokat kedvességet, aranyosságot, ilyesmiket, de azt hiszem felesleges.

Talán még a romantikusság, érzékenység is elég nagy előny.

Jah és viselje jól a perverz hülyéskedést, és úgy általában sem rossz, ha van humorérzéke :)

17/F

2018. aug. 4. 18:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Az hogy , menyire tudsz vele elbeszélgetni és normális . Ez a legfontosabb , rendben van hogy szép stb de ha valaki csak szépséget akar arra ott a tucat.
2018. aug. 4. 18:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Hosszùtàvon a legfontosabb, hogy kedves ès jò ember legyen. Ezek sokkal fontosabbak mint az intelligencia vagy humor vagy bàrmi mas.

Kulsore meg hosszutavon gondolkodva nezd meg az anyjat es ha el tudod kepzelni hogy 30 ev mulva kb ilyen legyen a feleseged akkor orizd mint a legnagyobb kincset.

Azert is van annyi valas mert amikor a parok osszejonnek olyan dolgokat szeretnek meg a masikban amik adott esetben az eletkor elorehaladtaval mar nem olyan ertekesek. Pl aranyossàg tipikusanna tinik es huszonevesek egyik kedvence de cseszheted kesobb ha egy bunko rosszindulatu egyen viragzik ki az aranyossagbol.

2018. aug. 4. 19:21
 8/14 G3ll3r válasza:

A külső teljesen mindegy. Mármint nem úgy, ahogy elsőre érted. Azért mindegy, mert mindenkinek más ízlése van. Van, akinek a ducik, van akinek a vékonyak. Alacsony-magas, etc. Éppen ezért nem fontos. Ahogy az arányok sem. Viszont létezik egy nagy általánosságban érvényes külső, ami 10-ből 8 férfinak nyerő. Nagyon egyszerű. Ha egy plázában/bárhol ahol tömeg van leülsz és csak figyelsz, könnyen megfigyelheted a következőt. A szép, nagy mellű, az átlagnál teltebb, "fenekesebb", "combosabb" csajokat szinte mindenki megnézi, visszafordul, falnak megy. A cicababák, "barbik" a kutyának sem kellenek. max díszletnek. Én magam is speciel azt szeretem, ha vannak dimenziók. :D. Tapasztalatim szerint is a ducibb csajok sokkal jobb kedvűek, humorosabbak, életvidámabbak, temperamentumosabbak, bevállalósabbak, stb. De főleg izgatóbbak. Belőlem is sokkal többet kihoz egy ilyen szexuális kapcsolat, mint egy vékonyabb, de dekoratív lánnyal.

De ne értsük azért félre a dolgot, nem a lottyadt jelleg a nyerő, hanem a duci, de feszes test. Sokan elhanyagolják magukat, testalkattól függetlenül. És kortól. Ez a legnagyobb hiba, mert ami 3-5 év alatt felment rád, az nem fog 2 hónap alatt lemenni. Pedig a legtöbbször elég lenne, ha csak az étrendre és a bevitt mennyiségre figyelne valaki.

Stílus?

Bármennyire fáj, a férfiak java része a ribis stílust szereti, nem pedig a szende szüzet. Lehet magyarázkodni, de legbelül bizony az ösztön dönt. :D.

Itt nem feltétlenül az öltözködésre gondolok, hanem az egész kisugárzásra. Mint pl. Pink. Ő egy jó példa erre. vagány, ribis csaj, de aranyos is és okos is egyben. Amolyan all in. :P. Egy hozzá hasonlóval a szex egy erotikus harc, nem pedig kötelező esti tornagyakorlat.

hajrá! :D.

2018. aug. 4. 20:10
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Mindegy, mert senki nem áll szóba velem.
2018. aug. 4. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedi stílusa van és személyisége nem úgy mint manapság sok csajnak. Múltkor elgondolkoztam tényleg ennyire megváltozott a női irányvonal? Úgy értem követik egymást mert szinte mindenki ezt csinálja nem mernek önmaguk lenni ez így nyers egy kicsit de igaz. Ugyanaz a ruha a szín is ugyanaz cipő is sőt ami végképp kiborito H a csajnak a viselkedése is. Mint a robotok már bocs.
2018. aug. 4. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!