Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik még olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik még olyan hogy igaz szerelem?

Figyelt kérdés

2018. aug. 3. 16:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem azt írtam hogy senkim sincs,azt írtam hogy kapcsolatom nincs, az meg nem rás tartozik hogy van egy szerelmem akitől meg kéne szabadulnom és új életet kezdenem nélküle :) és szégyen hogy 26 vagy hány évesen társkeresésre használod az oldalt miközbe benne van a szabályzatba hogy nem szabad arra használni,én csak kérdéseket teszek fel és érdekel más emberek véleménye,en voltam a hülye hogy bele mentem az ismerkedésbe 😂😂😂
2018. aug. 3. 19:42
 12/15 anonim válasza:
100%

A tegnapi kikattanasod utan, amikor nekem “jottel” kideritettem par dolgot meg rolad mert furcsa volt, hogy ennyire kiakadtal valamin.

De oszinten szolva nincs kedvem egy psziches beteg tinivel viaroskodni. Te is tudod, hogy orvosi eset vagy, fordulj minel elobb szakemberhez. Mert orult vagy. Nem normalis.

2018. aug. 3. 19:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok őrült csak nem bírom a hozzád hasonló kis... na mind1.. :) nem tudsz érdekelni kis 26éves ficsúr
2018. aug. 3. 20:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Nekem nincs időm ilyen emberekre akik itt akarják megtalálni a társuk :) van nekem jobb dolgom is mint veled beszélni,inkább elkészülök a holnapi napra :) na szia
2018. aug. 3. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Létezik, csak azért ritka, mert ma már a hűséget a legtöbben hírből is alig ismerik. Tiniként lefekszik már mindenki fűvel-fával, aztán csodálkozik, hogy nem talál rá az igaz szerelem, mert nem tart sokáig egy kapcsolata sem.

Kérdező, te hogy vársz szerelmet olyantól, akinek melletted jegyese van? Vagy miért gondolod, hogy te hűséges leszel valakihez is, ha képes vagy olyan kapcsolatba belemenni, ahol tudod, hogy a másiknak jegyese van? (arról nem beszélve, hogy ilyen link alakkal állsz össze)

Változtatnod kell a hozzáállásodon, mert így egyik rossz kapcsolatból a másikba fogsz belekeveredni.

2018. aug. 6. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!