Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdemébyezzek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdemébyezzek vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nemrég egy eseményen láttam meg (itt láttam először, nem beszéltünk). A lényeg hogy nagyon megtetszett és kiderítettem a nevét. Hogyan tudnék ráírni így, hogy teljesen idegenek vagyunk egymásnak? Nem egy helyen lakunk így lehetetlen hogy találkozzak vele az utcán vagy ilyesmi. Ami biztos hogy nincs barátja. 16/F

2018. aug. 3. 04:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Írd le ezt, amit itt, hogy láttad egy eseményen, és nagyon megtetszett, ezért gondoltad, hogy írsz neki. Más opció szerintem nincs nagyon, meg szerintem jobb az, ha őszinte az ember.
2018. aug. 3. 04:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy valószínű fogom még látni őt meg valószínű ő is engem, mivel minden évben láttam őt eddig ezen az eseményen, így eléggé félek a visszautasítástól így hogy látni fogjuk egymást.. Meg hát senki nem szeret beégni.. Bár veszteni valóm nincs. Nem nézne nagyon hülyének hogy egy ismeretlen csak úgy a semmiből ráír? Egyébként nincs köztünk nagy távolság, egy 20-30 km kb. de nem nagyon járok arra ahol ő lakik.
2018. aug. 3. 04:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogyha nem nyomulós a stílusod, akkor szerintem nem, sőt... Én kifejezetten örülnék neki, ha valaki csak azért venné a fáradságot, hogy velem beszélgessen, persze mindenki más. Ha most nem próbálod meg, akkor nagyon valószínű, hogy bánni fogod. Most szabad a pálya, ameddig még nincs barátja a lánynak.
2018. aug. 3. 04:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szép lány, így gondolom nem egy két ilyen üzenetet kapott eddig.. De hát egy próbát megér, köszi a segítséged, adtál egy kis önbizalmat. :)
2018. aug. 3. 04:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze írj rá nyugodtan. Figyi ha nem akkor sincs sok veszíteni valód csak tisztába leszel a dologgal és ennyi.
2018. aug. 3. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!