Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem belé vagyok szerelmes, hanem a tudatba, hogy végre van valakim. Szakítsak vele?
Na látod, ilyen emberekkel fogsz találkozni, mint az első válaszoló.
Amúgy a témára térve szerintem maradjatok együtt, ha szereted nincs semmi baj. Elmúlt a szerelem első látásra, oda a mámor, de attól még szereted és ez a legfontosabb.
Nem érdemes ilyen "a semminél azért jobb"-dolgokba sokáig beleragadni. Amint kétségek kezdenek el felmerülni azzal kapcsolatban, hogy szereted-e, onnantól kezdve már nagyon valószínű, hogy a válasz nem, és innen az út csak lejjebb vezet. Se magadnak, se a párodnak nem teszel ezzel jót, hiszen ezidő alatt mindketten tovább haladhatnátok az életetekkel, egy lépéssel közelebb az igazihoz. Ehelyett ragaszkodsz valamihez, ami nem is tesz boldoggá igazán?
Nehéz meglépni a szakítást, persze, de vedd úgy, hogy ez a kisebbik rossz.
Ugyanez a helyzet velem is, kérdező és előző válaszoló ti hogy döntöttetek?
20/L
Én vagyok a 6-os és én most szakítottam, egy hónapja. Végigszenvedtem ennyi időt, nem voltam különösebben boldog a kapcsolatban, emiatt nem is tudtam 100%-ot nyújtani, teljesen más voltam, mint a többi kapcsolatban, ahol szerelmes voltam. A barátom se azt érdemelte és ezt tudtam. Nagyon ingerlékeny voltam vele, utána pedig mindig rosszul éreztem magam. A szakítást 1 évig húztam, most volt hozzá elég bátorságom. Az elején rossz volt, mert már megszokásból voltam vele, de pár nap alatt elhalványult az érzés és mostmár teljesen boldog vagyok, hogy így döntöttem.
Ha úgy érzitek nem az igazi a kapcsolat, mert mégsem illetek valamiben össze, sose lesz másképp. Egy darabig én is próbáltam sok beszélgetéssel megjavítani a kapcsolatot és szerelmesnek lenni, de néha van ami nem működik és azt el kell tudni engedni. Mindketten megérdemlitek a teljes boldogságot, ebben a kompromisszum szerintem nem működik, én próbáltam.
Ennek ellenére volt barátommal jóban tudtunk maradni és már mindketten boldogok vagyunk.
Sok erőt kívánok mindenkinek aki hasonló cipőben jár! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!