Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nincs kedvem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nincs kedvem szexelni? 17/L

Figyelt kérdés

Segitsetek kérlek. 2 eve vagyok egyutt a baratommal es vele vesztettem el a szuzzesegemet 16 evesen. Az elejen kivantam a szexet es jo is volt aztan ahogy telt az ido szedtem fogamzasgatlot amivel nem volt kedvem igy leisraktam. Most pedig nyugtatott szedek es Antidepreszànst. Lehetseges hogy ezert nincs kedvem szexelni? Imadom szeretem a baratomat de egyszeruen ha hozzam er ugy azt nem akarom.. valaszokat elore is koszonom

17-L

2018. aug. 3. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Igen, ez lehetséges, hogy gyógyszerek mellékhatása. Mondjuk elég durva, ha párkapcsolat mellett ilyen fiatalon már nyugtatókat meg antidepresszánsokat szedsz....
2018. aug. 3. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Igen, lehet a gyógyszerek miatt. Jelezd a problémát annak, aki a gyógyszert felírta! Ha huzamosabb ideig fennáll ez a helyzet, jó eséllyel tönkremegy a kapcsolatod.
2018. aug. 3. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem hiszem, hogy ennyitől tönkremenne a párkapcsolata. Ha a párod nem egy gyökér, és nem csak a szexre megy, akkor meg fogja érteni, hogy ez valószínűleg csak egy átmeneti dolog, amire lehet megoldást keresni. Szerintem is a gyógyszerekkel lehet a gond, látogasd meg az orvosodat.
2018. aug. 3. 01:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Antidepreszàns melék hatása
2018. aug. 3. 02:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínű, hogy a gyógyszerek miatt van. Az én libidóm is nagyon lecsökkent egy bizonyos antidepresszánstól. De nem mindegyik ilyen, ezért lehet, hogy másik gyógyszert kellene felíratnod.
2018. aug. 3. 04:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Cseréld le a gyógyszered.
2018. aug. 3. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátoddal rendben van a kapcsolatod, akkor a gyógyszerek okozzák egyértelműen. Beszélj az orvossal és a barátoddal. F
2018. aug. 3. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Szexelj velem..... Írj
2018. aug. 6. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!