Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nincs kedvem a barátnőmmel az ágyban bármit is csinálni?
Van egy házunk a városban, ahová a barátnőmmel szoktunk eljárni, amikor kettesben szeretnénk lenni, mert sajnos mindkettőnk családjában mindig van valaki otthon. Na szóval... Mindketten szűzek vagyunk még, de volt petting. Sokszor mondta, hogy ő már szeretne szexelni is, de amikor odajutottunk, akkor azt mondta, hogy még ne mert nem áll készen. Ezt teljesen megértettem és nem is volt semmi bajom. Habár nem azt mondom, hogy nem esett rosszul. Mostanában azt mondja, hogy már készen áll és nagyon akarja. Sokszor mondogatta, hogy milyen jó napunk lesz stb... Na most, amikor megint odajutottunk, azt mondta, hogy nem ott akarja elveszíteni. Itt valahogy elkezdtem furán érezni magam. A barátnőm felvetette, hogy mi lenne ha a héten elmennénk ”játszani”. Ő nagyon akarja, de nekem egyáltalán nincs kedvem az egészhez, mert úgy is az lesz a vége, hogy nem akarja még.
Szerintetek mit tegyek? Elmondjam neki? Mondtam már neki, hogy nem akarom és próbálja erőltetni... De azt nem merem elmondani, hogy miért nincs kedvem. Mindent meg szoktunk beszélni, de ezt nem merem elmondani neki.
Azt mondják, ha nem mersz valamiről beszélni, akkor ne próbáld elmutogatni, hanem maradj csendben. Itt inkább ha nem mersz valamit csinálni ne kezdj bele verziót mondanám...
Én elmondanám, főleg, hogy valószínűleg a lány is azért akarja annyira, mert azt érzi, te vágysz rá, ő meg akar felelni, de hiába, nem áll készen rá.
Beszélj vele, mond el neki hogyan érzel, nem valószínű, hogy egy ilyenért leharapja a fejed.
Biztosítsd róla, hogy nem kell erőltetnie a dolgot, megvárod még biztos készen áll rá. És utána mond el neki újra. És újra.
Ha megint csalódnod kell, akkor pedig ne fordulj el tőle, puszild meg, biztosísd róla, h nincs semmi baj.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!