Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha van egy baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha van egy baratom de szerintem masba vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy baratom 1 hónapja, nagyon tetszik meg minden de nem vagyok benne biztos hogy ő az akit tenyleg szeretek. Az iskolában megismertem egy fiút aki nagyon tetszett es én is neki. Találkozgattunk meg ilyenek de aztan eleg sok minden közbe szólt es nem lett belöle semmi és nagyon próbáltam őt elfelejteni de sehogy se ment. Akivel most együtt vagyok, vele nyar elején ismerkedtem meg es össze is jöttünk de most nem vagyok biztos benne hogy tenyleg szeretem őt. Szerintetek mit tegyek?
2018. aug. 2. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne hülyítsd, ha nem szereted szakíts vele!
2018. aug. 2. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj vissza barbizni.
2018. aug. 2. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz másba szerelmes max tetszik neked. Az nem ugyanaz.

Mindig vannak új és új emberek. Ha vele mondjuk összeismerkednél és találsz egy még jobbat, akkor őt is dobnád?

Gondolj bele..

2018. aug. 2. 13:33
 4/4 anonim válasza:

SZAKITS,ne hulyitsd szerencsetlent ha mas fele kacsingtasz akkor szepen szakitanod kell senki nem erdemli meg hogy megcsaljak

Udv:Egy lany akit 2/2 alkalommal megcsaltak :)

2018. aug. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!