Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy észrevegyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Már több éve tetszik egy srác aki igazából a szomszédom. Nem szoktunk beszélgetni, csak néha látjuk egymást az utcán akkor köszönünk egymásnak. Állítólag van barátnője, de nem akarom őket szétválasztani. Nem merek ráírni és ha szeretnék is azt sem tudom hogy mit, de mégis hogy érhetném el azt, hogy legalább barátok legyünk?

2018. aug. 1. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Hm, hát most ahogy írod, neked egyértelműen tetszik, így baráti kapcsolatot akarni felesleges, mert úgyis többet akarnál. Ha van barátnője, szerintem nem annyira lenne nyitott ismerkedésre, de ez attól is függ, milyen típus.

Próbálj vele beszélgetni esetleg egy két kamu témáról, ha már szomszéd, szerintem azzal nincs baj. Viszont ha foglalt, azt is tartsd tiszteletben, és várj türelmesen, hátha adódik majd később alkalmad, :)

2018. aug. 1. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Sehogy ne írj rá, mert ebből normális emberi kapcsolat nem lesz, van valakije.

Barátok sem lesztek, hiszen tetszik. AKi tetszik, nem lehet barátunk. A barátaink nem tetszenek nekünk.

2018. aug. 1. 21:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendes srácnak tűnik, de nem is akarok túl sokat várni karbatett kézzel mert félek hogy elszalasztom azt a kis lehetőséget is. Csak nem tudom hogy hogy közeledjek hozzá vagy mit mondjak neki :(
2018. aug. 1. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
#3: Ha vn barátnője, nincs semmilyen lehetőséged. Sajnálom.
2018. aug. 1. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Bejelölni FB-on? Abban semmi nincs, nagyon apró lépés, de teszel valamit, hogy valaha is összejöjjön az egész :D vagy kopogj át hozzá, hogy jajj, nem láttad véletlenül errefele a telefonom/kulcsom/sapkám? Itt vesztettem el az utcába, így meg így néz ki... És utána ha jófej, válaszol neked normálisan, hogy nem, sajnos nem láttam,esetleg lehet segít is neked, aztán már kialakult egy beszélgetés. Később megköszönöd neki a segítséget, szerencsére meglett, stb. Ezek apró hülyeségek, amik elindíthatnak egy (jó) ismeretséget.

DE!!! Ha csak azért barátkoznál vele, hogy később összejöjj vele, akkor inkább hagyd a francba, ha tényleg barátnője van. Jobb a békesség.

2018. aug. 1. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Elobb deritsd ki, hogy van-e baratnoje!!!!

Ha nincs, akkor irj ra!

2018. aug. 2. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!