Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy észrevegyen?
Szasztok! Van egy fiú, (viszonylag hires) szeretnék vele jóba lenni/megismerkedni, csak az a baj hogy ő egy ugymond híresség. Egy közösségi hálón híres, (39k követője van). 19 éses. Nagyon szimpatikus és csak jót hallottam róla. Igazaból a belsejébe szerettem bele először. Mindig szoktam nézni a livejait és abban is nagyon szimpatikus és kedves😊 ... Igazábol az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám magamat észrevetetni vele, mert nagyon örülnék neki ha legalább barátok lennénk. Légyszi értelmes válaszolat. Előre is köszönöm❤
(Rosszundulatú kommenteket légyszi ne :( )
14/L
1. válaszoló
Köszönöm a segítséget❤
Nem hiszem hogy idos lenne mert igazabol a szerelemben a kor nem szamit szerintem. :)
3. Válaszoló
Nem nagyon szeretném megmondani. De magyar 😊 :)
Már bocsi, de egy 19 éves fiú ha normális és van annyi esze akkor nem fog egy 14 éves lánykával kikezdeni... túl kicsi hozzá és még nagyon kiskorú. Nem fogja elvinni bemutatni a haverjainak se semmi ilyen .... meg ha megfekteti és szakítanak a lány szüli simán feljelenthetik kiskorú zaklatása miatt, hisz ő egy felnőtt férfi, aki már büntethető. Meg ha híres is akkor biztosan van neki bőven jelentkező.
Ezeket nem rosszból ìrtam, csak szerintem neked ezek a dolgok még az eszedbe sem jutottak ami persze nem baj, hiszen még csak 14 éves vagy. Keress valakit aki kb veled egyidős! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!