Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mik azok a jelek, amikből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a jelek, amikből kiszűrhetem, hogy a lányok is érdekelnek-e?

Figyelt kérdés
(Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy lehetőleg... kulturált válaszokat adjatok, ne köpködést. :/ )

2018. júl. 31. 23:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Figyi en onnan szurtem le hogy beleszerettem egy csajba :D

Majd idovel ki fog derulni szamodra a dolog. Mert ha meg nagyon fiatal vagy akkor varni kell

2018. júl. 31. 23:42
 2/12 anonim válasza:
Felall egy Csajra a leced? Ha Igen, tetszenek szamodra
2018. aug. 1. 00:00
 3/12 A kérdező kommentje:
#2-es, mivel én is lány vagyok, ez elég nagy anatómiai képtelenség lenne...
2018. aug. 1. 00:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyébként azért keresek konkrét példákat, mert szeretnék egy LMBT-mellékszálas történetet írni, ahol a jövőbeni főszereplő párosból az egyik lány korábban nem tudta, hogy a saját neme is érdekli, csak a másik főkarakter lánnyal való találkozáskor kezdett el felmerülni benne. :)
2018. aug. 1. 00:54
 5/12 anonim ***** válasza:
attól függően lányra vagy fiúra gondolva masztizol többet... :D
2018. aug. 1. 00:57
 6/12 A kérdező kommentje:
Esetleg valami... korhatármentesebb, "finomabb" jel, ami olyan 14-15 éves célközönségnek is bemutatható? :D Azt egyelőre még nem döntöttem el, hogy mennyire megyek a részletezésbe, de alapvetően az irománynak egy mellékszála lenne ez a dolog :D
2018. aug. 1. 01:09
 7/12 anonim ***** válasza:
esetleg ha azt írod, hogy azt hitte, ezek csak baráti érzések, amíg nem szeretett bele egy fiúba és rá nem jött, hogy mindkét nem iránt ugyanúgy érez? :)
2018. aug. 1. 01:39
 8/12 A kérdező kommentje:

Hasonlóra gondoltam, de mik azok a pontok például, amiből felfedezheti, hogy nem csak nagyon erős barátságról van szó?

(Tudom, hogy szinte nevetséges kihívást állítottam magam elé ezzel úgy, hogy még csak az enyémtől eltérő nemű emberbe sem voltam szerelmes soha, de fúrja az oldalamat, hogy egyre több a fiú + fiú párosos történet, a lányokról meg valahogy megfeledkeznek :D)

2018. aug. 1. 02:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk mikor valamiért nagyon hálás neki, rájön, hogy nem csak megölelni akarná, hanem megcsókolni is?
2018. aug. 1. 02:13
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Köszönöm!

Én egyébként ilyesmikre gondoltam, csak nem tudtam, mennyire realisztikusak, ezért döntöttem arra, hogy megkérdezek olyanokat, akik nem a sötétben tapogatóznak :)

- akaratlanul is, alaposabban megfigyeli; észrevesz olyan apró változásokat rajta (pl. hogy a bőrén másik tusfürdőnek az illata érződik, mint eddig), ami egy barátnál kisebb eséllyel tűnik fel.

- amikor a másik lány üdvözlésként megöleli, akkor zavarba jön, bárhogyan máshogy, barátian megérinti, akkor szintén

- furcsán érzi magát, amikor azt látja, hogy fiúk közelednek a lányhoz, legszívesebben újra magára vonná a figyelmét

- néha azon kapja magát, hogy a szája vagy a mellkasa felé téved a tekintete

- ha nem válaszol a hívására vagy az üzenetére, akkor számára megmagyarázhatatlanul, idegesebb lesz, mintha egy barátnál van ez, gyakrabban ellenőrzi a telefonját.

2018. aug. 1. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!