Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgom beleszeretett egy ilyen fiúba? (többi lent)
A húgom még csak 15 éves lesz, és mostanában nagyon sokat lóg a telefonján. Igen, belenéztem a teledonjába, és igen, hiba volt, bevallom, de csak azért tettem, mert amióta ennyit telefonozik, azóta nagyon megváltozott.
Kiderült, hogy egy nála egy évvel idősebb fiúval beszélget mindig, aki elég messze lakik tőlünk. A fiú sokszor részegre issza magát, fültágítója van, tetoválása is lesz, ha jól olvastam... És sokat jár bulizni meg koncertekre. Metált és rockot hallgat, és szerintem a húgom az ő hatására kezdett el ilyeneket hallgatni. Ahogy láttam, már azt tervezgették, hogy majd ők felnőttként összeházasodnak(?), meg talizni is akarnak. Amiket írt a fiú nem tűnik olyannak, aki bántaná a tesómat, de sosem lehet tudni...
Nem tudom, mit tegyek, anya biztosan nem engedné, hogy találkozzanak, de a húgom elég jól hazudik...
Segítsetek, kérlek, hogy mit csináljak. És nem kell írni, hogy miért olvasgatom a húgom üzeneteit, igen, ez nem volt szép, belátom.
Borzalmas! Mégis, hogy képzeli, hogy Ákoson meg Majkán kívül mást mer mutatni egy tinilánynak! A mocskos állatja! XD
Tehát a húgodnak mutattak dolgokat ami megtetszett neki + van egy srác aki bejön neki.. ez aztán mégis csak mindennek a teteje. :D Nem is értem, hogy minket mocsadék péniszbűnözőket miért nem zártak még táborokba!
26F
Köszönöm mindenki válaszát, megfogadtam a tanácsokat, és beszéltem a húgommal. Annak is köszönöm, aki privátban írt nekem. Komolyan beszélgettünk kicsit, elmondtam neki, hogy belenéztem a telefonjába... Nem örült neki, de nem is csodálom. Viszont így, hogy jobban elbeszélgettünk, kiderült, hogy ez a fiú egészen jó irányba terelgeti. Igen, pár dolgot meg szeretne változtatni a külsején, viszont azt mondta, eddig is szerette ezt a stílust, mind zeneileg, mind öltözködésileg, és ez a fiú segített neki, hogy ezt fel merje vállalni. Meg is értem valamilyen szinten, hogy anyának még nem akar szólni, mert anyu mindent nagyon eltúloz... De megegyeztünk, hogyha találkozni akar a fiúval, mindenképpen beszél majd anyával. Azt is megtudtam, hogy a fiú semmiképpen sem szeretné, ha a húgom miatta kezdene inni, meg bulizni járni, de ezt a húgom sem csinálná.
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!