Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom elfelejteni, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni, mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körülbelül másfél éve ismertem meg egy csodálatos lány és barátok lettünk. Viszonylag sokat lógtunk együtt és kezdtem érezni iránta valamit de nem tudtam eldönteni, hogy mit.. Aztán benyögte, hogy összejött egy másik csávóval és picit szarul éreztem magam de azt gondoltam, hogy biztos a kezdetektől fogva friendzone-ban voltam és sikerült egy időre elfelejteni. Aztán olyan fél év múlva átjött "tanulni" de csak ökörködtünk. Mikor elkísértem a buszhoz volt még pár percünk és elkezdtünk beszélgetni a kapcsolatokról aztán közölte, hogy velem is összejött volna csak lassú voltam!

Mondanom se kell, hogy ez mennyire lesúlytott de inkább elfelejtettem.

Most viszont azt érzem, hogy őrülten szeretem el is mondtam neki..

A válasz az volt, hogy Ő is többet érez irántam mint csak barátság de nem olyan erős, hogy szeretni is tudjon a szerelmeként, és amúgy is barátja van!

Egyszerűen nem tudom elfelejteni! Mivel ezt a maradék barátságot nem szeretném azzal tönkre tenni, hogy elijesztem!

Van valami tippetek, hogy hogy felejthetném el mint szerelmet?

2018. júl. 29. 21:49
 1/3 Csibefos ***** válasza:
Hat ha talalsz egy lanyt aki bejon meg minden es ismerkedsz vele stb. lehet elfog múlni a legjobb baratod iranti erzelem.
2018. júl. 29. 21:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Már volt egyszer de nem tudtam igazán elfelejteni
2018. júl. 29. 22:28
 3/3 anonim válasza:
Nekem csak az idő segített. Lehet, hogy fájni fog, de egyszer hidd el elmúlik, feladod. Az gyorsíthatja a dolgot ha közben ismerkedsz másokkal. Viszont nem értem a lányt, ha valaki más iránt is érez valamit minek van együtt a barátjával? Na mindegy, mindenesetre sok sikert:)
2018. júl. 30. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!