Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni?
Figyelt kérdés
Mostmár lassan 1 éve, hogy szakítottunk a barátnőmmel de egyszerűen nem tudom elfelejteni. Sokszor álmodok vele,ha az utcán hasonló alkatú/hajú lányokat látok titkon mindig azt remélem, hogy ő az. Nap mint nap gondolok rá és még mindig úgy gondolom, hogy ő a leggyönyörűbb lány a világon.
Egyébként nem tartjuk a kapcsolatot, facebookon sem látom úgyhogy nem tudom mi a baj és zavar, hogy ő valószínűleg már továbblépett én meg itt toporgok egy helyben.
Sajnos nem vagyok nagyon ismerkedős típus nehezen jövök ki az emberekkel úgyhogy nem is járok ilyen szórakozóhelyekre.
2018. júl. 27. 09:44
1/2 anonim válasza:
Idovel ugyis elfelejted vagy ha nagy szerelem
Volt soha nem
Fogod elfelejteni csak konnyebb lesz. De sokat segit ha talalsz mast es akkor a figyelmed majd ugyis ra oszoontosul
2/2 anonim válasza:
Probálj mást keresni. Még ha nem is jön össze hamar. Hasonló helyzetben voltam mint te és egy rövid 2 honapos kapcsolat után már teljesen elfelejtetem elöző barátnőmet. Hiába gondolod msot azt hogy ő volt a legtökéletesebb. Idővel rájösz, hogy óriásit tévedtél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!