Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
A testvérem meghívta pár barátját hozzánk aludni és jött egy fiú is aki nagyon megtetszett. Kimentünk az egészen s ő mondod egy olyat:
“Ha nem lenne csajom összejönnék veled.” Egyàltalán nincs csaja és làttam kancsintott a haverjának mikoz ezt mondta. És nem tudom eldőnteni, hogy ezt most hogy értette.
Sterintem egyértelmű.Bolondítani akart téged....Aki már kacsingat a haverjával (szemkontatkus) az rafinált ember.Bolondítani akart téged.Már az eleje se jó.Ha nem lenne csajom közben ha nincs neki akkor hazudott,de nem neked Hanem saját magát csapja be..
2018. júl. 28. 23:29
2/15 anonim válasza:
Na vajon?
Vagy fogadtak, vagy tetszel neki.
2018. júl. 28. 23:29
3/15 A kérdező kommentje:
#1 talán igazad van
#2 nem fogadtak, az tuti
2018. júl. 28. 23:31
4/15 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a fiú egy tapló.
2018. júl. 28. 23:38
5/15 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. júl. 28. 23:45
6/15 anonim válasza:
Valszeg szivatott, mert jó poénnak tűnt a számára , és magában ott kuncogott, elfojtotta a röhögését. (nem feltétlenül kuncogott tehát, csak belül örült magának; tehát olyan, mintha kuncogott volna, csak hang meg egyebek nélkül.) Szal magyarul kamuzta, hogy összejönne veled, de még lehet, hogy az is benne volt, hogy ponthogy ne bántson meg, és úgy koptasson le; hogy van barátnője, és finoman, hogy esélyed sincsen; jelezve.
2018. júl. 28. 23:54
7/15 anonim válasza:
*Szal hogy ha azt mondja van barátnője, akkor nem startolsz rá; és csak kamuból mondta, mert pl nem akarta azt mondani, hogy pl ronda vagy, vagy buta (ezek most csak példák, hogy szemléletes legyen; mert most ezek jutottak az eszembe) na , és akkor lehet hogy így fogalmazta meg ezt ahelyett, hogy nem vagy az esete; mondott valami kedveset.
De amúgy lehetett tényleg bunkóság is, ha sunyi mosoly társult hozzá. Először arra is gondoltam, hogy ilyen cinkos összenézés lehetett az, hogy kicsit vicces akart lenni; hogy kicsit szivat, és a barátja is meg ő is tudja, hogy nincs barátnője, csak te nem tudod, és az adja a poént.
2018. júl. 28. 23:57
8/15 anonim válasza:
*Ja még az is lehet, hogy bír, csak mondjuk külsőre nem jössz be neki; vagy pedig fordítva, hogy a személyiségeteket ítélte meg egymáshoz nem passzolónak, összeegyeztethetetlennek.
2018. júl. 28. 23:58
9/15 A kérdező kommentje:
De a fiú tudja, hogy én tudom, hogy nincs barátnője. És igen, volt egy olyan sunyi mosolya. És nem tudom mit higyjek mivel ő tudja, hogy tudom azt hogy nincs barátnője szóval ez így fura. De ha ezt tényleg arra mondta hogy kopjak le akkor kicsit elrontotta mivel több féle képpen értettem meg. :/
2018. júl. 29. 00:03
10/15 Csibefos válasza:
Hat en ez alatt azt ertenem hogy ugye mondta hogy " ha nem lenne baratnom osszejonnek veled" es ugye a srac tudta hogy tudod hogy neki nincs senkije es lehet ez utalás volt hogy osszejonne veled. Vágod?::D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!