Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? 18/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 18/F

Figyelt kérdés

Kezdem ott, hogy tudom, hogy ez már a xy ezredik ilyen kérdés, és megvan rá a magyarázat, de nem bírom ki anélkül, hogy ne írjam ide ki. Segítsetek legyetek szívesek.

Szóval van egy lány, aki eszméletlenül tetszik, és azt hiszem szerelmes vagyok belé. Már 3 hónapja belé vagyok bolundulva, nem tudom elűzni a fejemből Őt. Iskolaidőben láttam elég gyakran, de nem mertem megszólítani, mert balfácán voltam. Féltem, hogy elutasít. Most nyáron egyáltalán nem láttam. Igaz, nem ismerem teljesen, egy másik faluban lakik.

Azonban pár napja kaptam egy hírt, miszerint a lánynak barátja van, amiről nem tudtam, nem is sejtettem, mert nem találtam a barátjáról képet a fészen. Nem is tudom,hogy mióta vannak együtt. És itt jön a bukkanó... Eléggé sokkolt a hír...

Mit tegyek? Továbbra is próbáljak beszélni a lánnyal, de csak barátilag? Vagy hadjam Őt?

Kérlek Titeket, hogy ne trollkodjatok, inkább olyanokhoz szól a kérdésem, aki már esett át ilyen helyzeten, és tudja a megoldást.

Köszönöm!

Egyébként nem gyakran szoktam beszélni/ismerkedni lányokkal, de Ő volt az első az életemben, aki ennyire magára hívta a figyelmemet, nagyon megragadott.

2018. júl. 27. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem mint barát közelíts hozzá! Így megmarad a jó viszony és a jövőben még bármi lehet.
2018. júl. 27. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem fog tetszeni a válaszom, de a saját tapasztalataim alapján írok most neked.

Szerintem teljesen felesleges ilyen esetben epekedni a másik után. Nem azért mert szemétkedek, hanem mert így neked is sokkal könnyebb lenne. Gondolj bele, most még "csak" 3 hónapja tart ez a rajongás, ilyenkor még könnyebb felejteni. De mi van ha próbálsz vele barátkozni, és mégjobban belészeretsz (mivel sokkal jobban megismered), de ő továbbra is a párjával marad? Nagy eséllyel egy lelki roncsot csinál belőled. Úgy gondolom jobb ezekben az esetekben egyenesnek maradni. Mondd el neki mit érzel, és a válasza mindent eldönt.

2018. júl. 27. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz!

Utolsó: És hogy álljak elé, hogy elmondjam Neki, ha van barátja? Mit fog reagálni? Vagyis milyen reagálás léphet elő ilyenkor? Mérges lesz, arcon csap, vagy nem tudom elképzelni?

2018. júl. 27. 19:09
 4/6 anonim válasza:
100%

Én lány vagyok, én megütni biztos nem ütnélek meg, nem tehetsz az érzéseidről. Ha nem tetszel neki akkor én biztos rosszul érezném magam. Nem hiszem hogy meg akar bántani, én kedvesen próbálnálak elutasítani.

Ha tetszel neki akkor pedig sok sikert. :D

2018. júl. 27. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el mellette és bókolj neki egyet, aztàn menj tovàbb. Mosolykgj rà, és monnd mondjuk hogy szép a haja. Vagy uu de szép vagy ma..

Vagy valamit,ami nem tolakodó,tehát ha van barátja ne legyen baj. De valamit dícsérj meg rajta és menj tovább,szerintem ez a lényeg. 😊

2018. júl. 28. 17:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg megfontolandó, hogy foglalkozzak-e vele, eléggé becsületes vagyok, de még gondolkozok a tanácsaitokon.
2018. júl. 29. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!