Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 2 éves évfordulóra mit ajánlot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éves évfordulóra mit ajánlotok? A többi lent

Figyelt kérdés
Programok vagy ajándékok érdekelnének:) lány vagyok, sok mindent vettünk már egymásnak az elmúlt években és voltak programjaink mint pl, képes párna/tok, nyaklánc, karkötő, képkeret, mindenféle kisebb ajándék tárgyak szóval ezek kilőve. 1évfordulónkon étterembe vitt el, ne valami 4csillagos dolgot képzeljetek el, de így is imádtuk szóval kilőve szintén. Valami olyan dolgot szeretnék amit tutira imádna és emlékezne majd rá később:) 17-18 évesek vagyunk szóval sok pénzem nekem sincs..a fehérneműnek (amit magamnak veszek) nem tudom mennyire lenne nagy durranása. NE a szex legyen mindenre a válasz, ha lehet, köszönöm. És köszönöm annak aki esetleg tud segíteni ötletet adni:)

#ötlet #kapcsolat ##2.évforduló
2018. júl. 27. 17:12
 1/6 anonim válasza:
Szerintem nem lenne rossz ötlet ha te főznél neki valamit és azzal lepnéd meg. :) tudom h ez sem lenne még valami nagy durranás, de vannak olyan fiúk akik értékelik az ilyesmit. :)
2018. júl. 27. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
1/1 igen erre én is gondoltam, egyszer sütöttem neki, az nagyon bejött:) köszönöm a válaszod!
2018. júl. 27. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Adok pár ajándék ötletet ha szeretnéd:

-csinálj open when leveleket (keress rá nagyon kis ötletes ajándék)

-írd le neki az érzéseidet iránta,élményeket amiket közösen éltetek meg esetleg nyomtass képeket is hozzá amolyan "vallomásképpen"

-írj okokat,hogy miért szereted és tedd bele egy üvegbe és minden nap csak egyet nézhet meg belőle

-kedvenc csapatával/spotjával/hobbijával kapcsolatos dolgokat is adhatsz

-vagy mint a fentebbi emberke írta készíts neki valami vacsorát+romantikus este

2018. júl. 27. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Adok pár ajándék ötletet ha szeretnéd:

-csinálj open when leveleket (keress rá nagyon kis ötletes ajándék)

-írd le neki az érzéseidet iránta,élményeket amiket közösen éltetek meg esetleg nyomtass képeket is hozzá amolyan "vallomásképpen"

-írj okokat,hogy miért szereted és tedd bele egy üvegbe és minden nap csak egyet nézhet meg belőle

-kedvenc csapatával/spotjával/hobbijával kapcsolatos dolgokat is adhatsz

-vagy mint a fentebbi emberke írta készíts neki valami vacsorát+romantikus este (kösd ki az ágyhoz pl :D)

2018. júl. 27. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
kétszer küldte bocsii <3
2018. júl. 27. 23:21
 6/6 A kérdező kommentje:
4/5 köszönöm a válaszod!!:) nem gond hogy 2x küldted:D a fényképes is JÓ LENNE csak már olyanunk is van, tudod ilyen kis album és mindegyik képhez írtam kis emléket vagy sztorit:) de jöhetnek még az ötletek nyugodtan:))
2018. júl. 28. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!