Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki egy éve tetszik, de ő nem tud róla. Még május környékén több barátnőm is mondta, hogy sokat néz engem, sokszor volt a kozelemben, de egyébként nem vagyunk beszélő viszonyban sem sajnos, mert mas a társaságunk.
Most neki nagyon tetszik egy lany az osztályból (a lany semmit nem akar tőle), így is neha érzem magamon a tekintetét, de tudom, hogy amíg az a lany tetszik neki, nincs esélyem.
Szerintetek hogy hívjam fel magamra a figyelmét?
Nagy hülyeség lenne oszt.tarssal?
17/L
2017. szept. 7. 19:57
1/3 anonim válasza:
Most komolyan nem tudsz kapcsolatot teremteni valakivel, aki az osztálytársad? Kérd meg, hogy segítsen a matekban, bioszban, osztályfőnökiben, mit tudom én. Átlátszó, de kit érdekel.
2/3 anonim válasza:
Menj oda egyszerűen és beszélgess vele, vagy ha nem mersz élőbe akkor kezdd el interneten a beszélgetést..
3/3 anonim válasza:
tegyél ki a faszbúkodra pucsitos csöcsös képeket aztán likolja majd a more..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!