Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjak le rola?
Huuu lányok, fiúk... Nagy zűr van a fejemben még mindig.😂😂 Szvaal ne haragudjatok, ha valami értelmetlen, en mar megszoktam. Ha lány vagy, akkor főleg segíthetnél, de mindenkitől szívesen meghallgatok mindent.:)
Én 16 éves srác vagyok. Tavaly ismerkedtem meg egy lannyal. Meg év eleje környékén. Mindketten 8.osok voltunk. De nem ugyanabban a városban élünk és nem is ugyan oda járunk suliba, gimibe most sem. Ha összejön az atiratkozasom már utcakra leszünk Pesten, na de nem ez a lenyeg. Nem fogok beleszőni sok személyesseget, akit érdekel, majd kifejtem. A lényeg az, h először haverkodtunk, közös ismerősök által ismertük meg egymast. Beszélgettünk es nyarra már barátok lettünk. Nem tudtuk nagyon elképzelni a napunkat a másik nélkül meg ha csak beszéltünk is nem talalkoztunk. Jött a nyár, sok idő, persze kihasznaltuk. Csak mivel viszonylag friss volt ez az egész, nem logtunk egymás nyakán 0-24ben azért. Nyáron én nem gondoltam h bármi lehet, nem is úgy tekintettem ra, meg pont ő a sok lány ismerősöm közül. De belém szeretett, én nem tudtam, a jelekből sem, de a barátaim igen, és a barátnője is mondta. Nem vettem a lapot. Majd vmi megvaltozott bennem, egyre jobban izgatott a lány. MOST JON AZ IZGALMAS RESZ. mire eljutottunk odáig h kvázi vki azt hitte együtt vagyunk, összevesztünk ősszel. Akkor jön a szokásos, a bekepzelt fiú, azt hiszi mert népszerű akkor megtehet és mondhat mindent, es bunkó a lánnyal, nem érzi át a helyzet sulyat, míg a lány azt mondja szia. Újévig tartotta is a szavat, pár hónapig nem nagyon beszéltünk. De meg nem változott meg senkinek sem az érzelme a másik iránt. Majd a lány megbanja megint, hiányzik neki a srác, bocsánatot kér amiért elküldte. Majd megtud vmit, a srác erre a bunkozassal rátesz egy lapátra és a lány megint több hónapig duzzog, egy percet nem beszélnek ujevtol tavaszig. Majd május környékén a fiú üzenetet kap. Összezavarodott, nem akar senkitől semmit még most se csak attól a lánytól. Még mindig...a lány már hónapok óta hiteget mindenkit h ő lezárta ezt..de nem bírja, legalábbis mindig visszaesik. Bocsánatot kér. Látszólag már nincs örihari. Majd suli végével megint rair a sracra. A srác felhagyott a reménnyel nem is zavarja a lányt, nem tudja mit akar. De a lány hiába mondja mindig h lezárta,(lezárt engem) mindig rá ír. Telefonálnak este több órát, annyi kihagyott idő után van mit modnaniuk egymasnak. eltelik pár hét, véletlenül találkoznak is. Majd egy-ket héttel utána A FIU MOST JULIUSBAN VAN ES OTT UL MINT EGY TÖK, H AKKOR MOST MI VAAN? Nem értem a lányokat. De most nem is a lányok erdekelnek, hanem ő. Lehet ciki vagy sem, de még nem felejtettem el. Mar nincs az ami volt, de szeretnék visszakerülni az életébe. Nem vagyok egy nagy bocsánat keros típus, meg ha nagy szükségem is lenne rá, mert sokakat megbantok. Van egy csomó minden a szívemben, de ilyen helyzetben mit mondhatnek. Milyen indokkal beszéljek vele? Hogyan kérjek bocsánatot én is normalisan, amit értékelhet is egy normális, és már érettebb lány? Mi lágyítaná meg a szíveteket lányok?
Bocsi, a sok tini hülyeségért, nem vagyunk érett felnőttek,de kis pisisek sem, ennek tükrében szeretnék válaszokat látni, hallani. Köszi szepen lányok ! (és sracok is)😊😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!