Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok? Ti biztosan megértitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Ti biztosan megértitek az exem, valami tanács? :D

Figyelt kérdés

Exem 2 hónapja szakított, sok probléma összegyűlt stb, az igazság az, hogy most jöttünk rá mindketten, de ezek inkább privát dolgok, amiket 1-2 lehetett volna (s még most is lehet) orvosolni. Ő kavar az egyik osztálytársával, ámde mindenki mondja neki, hogy hagyja és jöjjön vissza hozzám ha jót akar magának.

Én felvettem vele újra a kapcsolatot, ugyanis kiderült, hogy még szeret. Az igazság az, hogy én is őt és szinte bármit megtennék érte <3

Viszont összezavarodott és nem tudja mi legyen. Állítása szerint megkedvelte nagyon azt a srácot, ez idő alatt velem nem beszélt, és azért lettek nagyon jóba mert a srác durván rányomult. Nah mindegy, ő dolga nem az enyém.

Eddig azzal jött, hogy most nem jön vissza tuti, nem akar velem lenni és hasonlók. Ám kiderült, hogy nem tud aludni miattam, nem tudja elfogadni azt amit csinál. Mosolyogtam amikor írta :) Mit tegyek? Szeretném őt visszakapni, mert jó kapcsolat volt és a ami miatt tönkre ment.. Hát.. Sajnálom, hogy nem jöttünk rá még időben.

F/18

2018. júl. 24. 18:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Az ex 16. Értelmes, nem az a kis birkalány.. Még ha ez alapján butának is tünhet.
2018. júl. 24. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba... :)
2018. júl. 24. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos vagy, hogy hagyod, hogy játszon veled a kislány :)
2018. júl. 24. 22:45
 4/4 PussyCrusher2005 ***** válasza:
100%
'Jajj miattad nem tudtam aludni, csak te jarsz a fejembe, mindig csak rad gondolok. Lehet, hogy vannak meg irantad erzeseim, szerintem adjunk a dolognak meg egy eselyt.' latod en is tudok ilyen szepeket irni neked pedig azt se tudom h ki vagy. A csőlátást neha ki kell tudni kapcsolni.
2018. júl. 25. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!