Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ráírjak az exemre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak az exemre?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk sikerült is valamennyire elfelejteni de most újra feljöttek a régi emlékek és nagyon hiányzik. Tuti hogy ki fogunk békülni és újra együtt leszünk. Mindketten hibásak vagyunk a szakításért. Én túlságosan ragadtam hozzá, ő pedig régebben hazudott nekem. Sokszor csak késő este értem rá talizni és ilyenkor az anyja sosem engedte ki. Én ezt persze nem hittem el mivel aki egyszer hazudik annak nehéz utána bármit is elhinni. De ez igaz volt hogy az anyja nem engedte. Én meg erőltettem és hisztiztem. Itt én hibáztam. Úgyanúgy abban is hibáztam hogy borzasztóan féltékeny voltam minden fiú barátjára. Ha újrakezdenénk biztos hogy tanulnánk a hibáinkból. Csak annyit mondanék még hogy nem egyszer vesztünk össze már és nem egyszer békültünk. Békülés után mindig minden jobban müködött. És mit irhatnék neki ha most ráírnék? Imádom ezt a lányt és újra vele akarok lenni. Tapasztalatok?
2018. júl. 24. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha szereted,akkor mindegy mit mondunk,össze fogsz vele jönni. Nem? De. Akkor meg? (Megjegyzem ez jól is van így,hisz miért hallgatnál névtelen vadidegen emberekre?:D)
2018. júl. 24. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, hogy még van egy csomó lehetőség ezen a lányon kívűl. Sok lány van még az országban, meg úgy alapból a világon. Sztem ne írj rá, találj vki mást.
2018. júl. 24. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szereted, akkor írj neki, bár nagy esély van rá, hogy megint lesznek veszekedések, ha ezelőtt is volt már erre példa. A féltékenységet nem lehet teljesen eltüntetni, az a féltékeny emberekben mindig ott lesz valahol, de azért egy próbát megér.
2018. júl. 24. 18:55
 4/8 A kérdező kommentje:
2. Hidd el próbálkoztam másnál, voltam mással is de egyik lány iránt sem éreztem azt a lángoló szerelmet. Egyik csajjal sem úgy igaz szerelemből voltam együtt. Mind olyan volt ha nincs más jó lesz az is. De ez a csaj számomra különleges. Képes vagyok mindent kijavítani ami miatt a múltban összevesztünk.
2018. júl. 24. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Velem is volt már ilyen. 1 évembe került mire sikerült túltennem magamat rajta. Megpróbáltam én is helyrehozni, de én nem jártam sikerrel. Remélem neked sikerü tesom.
2018. júl. 24. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
3 dolgot tehetsz. 1. Összejössz vele, egy ideig király lesz minden, de utána újra előjönnek a múlt problémái. 2. Azonnal összejössz egy másik lánnyal és eljátszod, hogy minden rendben, miközben az exeden rágódsz. 3. Megvárod, amíg lezárodnak benned a dolgok és csak ezután keresel egy tök új lányt.
2018. júl. 25. 00:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek. Szerintem ha ő akar kibékülünk, összejövünk újra és megpróbálom nem felhozni a múltat
2018. júl. 25. 07:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Leirom hogy milyen hibakat kovettunk el.

A lány- hazudott nekem tobbszor, kesett talikrol mindig (ez engem idegesitett, mert alapbol turelmetlen szemely vagyok) mindig azt mondta 6 korul talizunk es mindig 9 ora lett belole, de volt hogy le is mondta.Szoval direkt váratott engem 3 orat pedig megkertem hogy ha lehet legyen minel pontosabb.

En- halalosan feltekeny voltam raadasul maximalisan ki is mutattam (ez persze azok utan volt miutan hazudott nekem). De amugy is alapbol egy feltekeny szemely vagyok. Ot a feltekenysegem idegesitette. Szoval most pl elment baratokkal szorakozni nelkulem nem biztam benne annyira mert lehet osszejon massal es hazudik nekem hogy ah nem volt semmi. Felhuztam mindig magam a kesesein es azon hogy apro dolgokat sem tudtam elhinni neki mar. Mar ugy volt hogy szo szerint mindenre azt gondoltam hogy hazudik. Meg azt sem hittem el neki ami tenyleg igaz volt, es ez felhuzta ot es innen jottek a veszekedesek. Pl szunetben sosem hittem el hogy nem tud este keson talizni es ezen hisztiztem hogy ez nem igaz stb... Aztan egy este megmutatta az uzenetet hogy az anyja irt neki es utana bantam meg hogy ugy viselkedtem. Kesobb szakitas utan megemlitette hogy egyreszt a hiszteriam miatt is szakitott velem.

Szerintem mindketten hibasak vagyunk es ha o is elhatarozza hogy ujrakezdjuk es nem kovetjuk el ugyanazokat hibakat akkor minden tokeletes lesz. Mit gondoltok errol? Kiben van tobb hiba?

2018. júl. 25. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!