Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak az exemre?
Leirom hogy milyen hibakat kovettunk el.
A lány- hazudott nekem tobbszor, kesett talikrol mindig (ez engem idegesitett, mert alapbol turelmetlen szemely vagyok) mindig azt mondta 6 korul talizunk es mindig 9 ora lett belole, de volt hogy le is mondta.Szoval direkt váratott engem 3 orat pedig megkertem hogy ha lehet legyen minel pontosabb.
En- halalosan feltekeny voltam raadasul maximalisan ki is mutattam (ez persze azok utan volt miutan hazudott nekem). De amugy is alapbol egy feltekeny szemely vagyok. Ot a feltekenysegem idegesitette. Szoval most pl elment baratokkal szorakozni nelkulem nem biztam benne annyira mert lehet osszejon massal es hazudik nekem hogy ah nem volt semmi. Felhuztam mindig magam a kesesein es azon hogy apro dolgokat sem tudtam elhinni neki mar. Mar ugy volt hogy szo szerint mindenre azt gondoltam hogy hazudik. Meg azt sem hittem el neki ami tenyleg igaz volt, es ez felhuzta ot es innen jottek a veszekedesek. Pl szunetben sosem hittem el hogy nem tud este keson talizni es ezen hisztiztem hogy ez nem igaz stb... Aztan egy este megmutatta az uzenetet hogy az anyja irt neki es utana bantam meg hogy ugy viselkedtem. Kesobb szakitas utan megemlitette hogy egyreszt a hiszteriam miatt is szakitott velem.
Szerintem mindketten hibasak vagyunk es ha o is elhatarozza hogy ujrakezdjuk es nem kovetjuk el ugyanazokat hibakat akkor minden tokeletes lesz. Mit gondoltok errol? Kiben van tobb hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!