Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Ráírjak?
Figyelt kérdés
Adott egy fiú, aki eggyel alattam jár. Mostanában mindig rám mosolyog, látszik hogy böngészte az instámat, mert az egyik nap szóba hozta a sportot amit csinálok és a gimit, ahova tovább megyek, volt hogy kosarazni is hívott (de nem mentem mert nem tudok) Nem igazán tudom, hogy most mi van, ő focizik és a csapattársa az osztálytársam, aki néhány "menőbb" fiúval folyton a fenekemet bámulja, lefotózzák stb... Alapvetően nincs olyan hű de jó alakom, mármint nagy melleim és feszes fenekem van, de a hátamon, a karomon és a derekamnál is van egy kis plusz. Már máskor is volt olyan, hogy az egyik osztálytársam elvileg fogadásból próbált velem összejönni ( hatodikban szóval teljesen lehetelen lett volna ) ezért most elég bizalmatln vagyok. Viszonylag könnyen alakítok ki kapcsolatokat, rá merek "integetni" bárkire messengeren, de félek, hogy ez is csak valami fogadásos hülyeség és nem akarom beégetni magamat (mert amúgy éltanuló vagyok és eléggé hülyén jönne ki.)2018. jún. 8. 16:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem beszélgess vele még , messengeren +1hetet. Miután jobban megismerted döntsd el mik a szándékai. Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Hányadik osztályba jársz?
Meg mi az hogy fotóznak szerintem nem kéne hagynod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!