Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van? Első sorban lányok válaszát kérem!
Figyelt kérdés
Sziasztok...annyi lenne a történet hogy van egy lány akit már egy ideje ismerek, tóbbször találkoztunk már bulikban, a legutóbbiban csókolóztunk is egész este és fbn is beszélgetünk, de valamiért mindig leszar, irok neki és óránként válaszol hiába van fent, volt hogy nem is irtam neki vissza mert ezt meguntam, aztán napokkal később ő írt rám, ha nem is érdeklem meg alig válaszol akkor miért keresett meg már 2x is mikor nem irtam neki vissza? Szerintetek akar tőlem valamit? Vagy hagyjam a p*csába? 16/L 16/F2018. júl. 23. 03:36
11/13 anonim válasza:
#2 A férfiak sem jobbak, sőt, ők még a nőknél is nagyobb idióták, csak a farkuk hajtja őket.
12/13 anonim válasza:
attól tartok, ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem túl korrekt a részéről, hogy nem mondja a szemedbe, vagy legalább írja le, mit gondol, de szerintem nem szeretne semmit, máskülönben nem adna lerázó válaszokat. biztos imponál neki, hogy keresed, de nem hinném, hogy ennél több lenne.
ha biztosra szeretnél menni, kérdezz rá. nincs mit veszítened, úgyis tudja, hogy bejön neked. még az is lehet, hogy észreveszi magát /bár ki tudja/
hajrá! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a tanacsot, de szerintem annyiban hagyom, ha akar valamit, majd keres.. :)
2018. júl. 23. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!