Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk! Azt mondja sokatok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Azt mondja sokatok, hogy elegetek van abból, ha egy lány kajtat utánatok, akkor mi az amit kéne tennünk ha meglátunk titeket vagy is mit kén csinálnunk hogy ne kajtatásnak nézzétek?

Figyelt kérdés

2018. júl. 22. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fiúk nagyrésze örülne neki, feltéve ha amúgy bejön a lány
2018. júl. 22. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden fiu más és más. Mindenkinek más tetszik fogd fel. :) Nem lehet minden emberre ráhúzni ugyan azt a sablont. Amúgy meg én példáúl szeretem. De ismerek olyat akinek nem.
2018. júl. 22. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Mit kéne tennetek?

Visszafogottnak maradni. Viszonzod a fiú közeledését,ha tetszik,és adhatsz apró jeleket.

De a kajtatás, a pasira tapadás, meg ha te udvarolsz a fiúnak, az ritka taszító.

Maradjatok nőiesek,a férfi szerepeket nem kell átvennetek.

2018. júl. 22. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Ez nemfüggetlen. Mindenki utálja a valaki kajtat utána, és az illető nem tetszik neki.
2018. júl. 22. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Hidd el, a fiúk normális rétege örül annak, ha egy lány nem csak nézi, meg mosolyog random, meg ilyenek, hanem lép. Amelyik fiú ezt nem becsüli, az hülye is, hagyni kell.
2018. júl. 22. 22:14
 6/8 anonim válasza:
41%

Talán azért "kajtatsz" mint ahogy írod, mert nem vagy képes belátni azt, hogy TE nem kellesz neki!

Okos pasinak sose fog ez imponálni, mert az okos és visszafogott lányra fog pályázni.

2018. júl. 22. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Az utolsó exem is úgy kajtatott utánam majd kidobott..

Ha a lány bejön és alapból az ideálom akkor azzal nincsen semmi gond..

Feltéve, ha én is szingli vagyok

2018. júl. 22. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Jelezd valamivel, hogy tetszik neked a fiú. Ha pozitívan reagál, akkor folytasd valamivel ha negatívan, akkor esetleg később még egyszer megpróbálhatsz valamit, amit és ha arra is negatívan reagál, akkor nem érdekled.

Ez nem kajtatás és kiderül mindenkinek a szándéka.

2018. aug. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!