Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelenthet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit nemrégiben ismertem meg. A lánytestvérem haverja szóval mégsem idegen. A fiú érdeklődőtt felőlem. Kérdezgette a testvérem hogy hogy vagyok vagy valahogy szinte mindig szóba kerültem. Most valamelyik nap a testvérem felhívta aludni a barátait s ezt a fiút is. Beszélgettem vele de legtöbbet csesztettük egymást. Oltogattuk egymást s össze vesztünk minden kis hülyeségen. Mikor bent voltunk heten egy szobába s mindenki egyszere beszélgetett s zaj volt én néha beszólogattam de ő valahogy mindig meghallotta. Senki csak mindig ő hallotta meg mégha suttogtam is. Figyelt arra amit mondtam. Abból a hét emberből ötön vagy háromszor is elmondták, hogy mennyire aranyosak lennénk együtt és hogy jöjjünk össze. A fiú csak figyelt nem igazán mondod semmit erre. Vagy mondogatta hogy mindenki mindnekinek fogja a kezét csak én s ő nincs kinek. Vagy mikor lehangoltan ültem csendben megszólított s habár hülyeséget mondod de mindig megnevetetett. Éjjel pedig volt két üres szoba de ő az én ágyamba kérdezés nélkül elaludt. Én máshol aludtam de reggel átjött s lefeküdt mellém. Mikor ment haza akkor is mosolyogva jött oda hozzám. Egyébként szerintem ő sejti hogy nekem ő tetszik. De a próbléma hogy neki olyan barátnői voltak akik populárisak, gyönyörűek s modell alkatúak. És nekem egyik sincs meg innen.

És nem tudom mit higyjek hogy ez jelent valamit vagy csak ilyen tipikus dolog.

2018. júl. 22. 11:20
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem ha figyelt rád végig akkor egyértelműen érdeklődik irántad szóval szerintem beszélj meg vele egy talit. Ha ketten vagytok sokminden kiderülhet. Sok sikert! Ja és a volt csajai ne érdekeljenek mert 1. Mindenkiben más a szép 2. Nem minden a külső. Legyen szép napod!😊
2018. júl. 22. 12:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Hm talàn igazad van csak mèg nem igazán merek ráírni vagy ilyesmi mert nem szeretnék nyomúlos lenni főleg ha ő még barátként sem tekint rám. De azért köszönöm és legyen neked is egy szép napod!🙂
2018. júl. 22. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
A leírtakból egyértelműen az jön le, hogy érdeklődik feléd és lehet, hogy érez valamit! Az pedig ,hogy szerinted te nem vagy szép attól lehet, hogy neki tökéletes vagy és persze nem minden a külső!!! Véleményem szerint nyugodtan írj rá, kezdj el vele beszélgetni és majd kialakul a dolog csak legyél türelemmel és kitartással!! :)
2018. júl. 22. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem is tudom. Bár igazad lenne :)
2018. júl. 23. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!