Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Van egy fiú akit nemrégiben ismertem meg. A lánytestvérem haverja szóval mégsem idegen. A fiú érdeklődőtt felőlem. Kérdezgette a testvérem hogy hogy vagyok vagy valahogy szinte mindig szóba kerültem. Most valamelyik nap a testvérem felhívta aludni a barátait s ezt a fiút is. Beszélgettem vele de legtöbbet csesztettük egymást. Oltogattuk egymást s össze vesztünk minden kis hülyeségen. Mikor bent voltunk heten egy szobába s mindenki egyszere beszélgetett s zaj volt én néha beszólogattam de ő valahogy mindig meghallotta. Senki csak mindig ő hallotta meg mégha suttogtam is. Figyelt arra amit mondtam. Abból a hét emberből ötön vagy háromszor is elmondták, hogy mennyire aranyosak lennénk együtt és hogy jöjjünk össze. A fiú csak figyelt nem igazán mondod semmit erre. Vagy mondogatta hogy mindenki mindnekinek fogja a kezét csak én s ő nincs kinek. Vagy mikor lehangoltan ültem csendben megszólított s habár hülyeséget mondod de mindig megnevetetett. Éjjel pedig volt két üres szoba de ő az én ágyamba kérdezés nélkül elaludt. Én máshol aludtam de reggel átjött s lefeküdt mellém. Mikor ment haza akkor is mosolyogva jött oda hozzám. Egyébként szerintem ő sejti hogy nekem ő tetszik. De a próbléma hogy neki olyan barátnői voltak akik populárisak, gyönyörűek s modell alkatúak. És nekem egyik sincs meg innen.
És nem tudom mit higyjek hogy ez jelent valamit vagy csak ilyen tipikus dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!