Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezzel mit akarhatott üzzeni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel mit akarhatott üzzeni? (Ha egyáltalán jelentett ez valamit. )

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki mindig odajön hozzám szünetekben beszélni. És ha valamit félremond a tanár órán, mindig nézi a reakcióimat. Bioszon, rajzon és kémián is mellém ül mindig.Mikor egy suliba jelentkeztünk, de én más osztályba, akkor mondta, hogy jaaj miért nem megyek én is az ő tagozatára. Aztán az egyik tanárunk példamondatnak azt diktálta le , hogy x(az én nevem) és y(a fiú neve) mindig beszélgetnek a szünetben, aztán mondta, hogy hát ez természetes, mert ez egy nagyon jó fiú-lány barátság. Aztán a srác szünetben mondta ilyen fura hangon a semmiből, hogy fiú-lány barátság.Mikor az edzésen nem tudtam részt venni, ő kiült hozzám a partra beszélgetni.

Szerintetek ez egy szoros barátság lehet részéről vagy többet is érzett?

2018. júl. 20. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne legyél már vak😕 Nyilván többet is érez.

Ja és elárulom a kedélyeknek, a fiúk szemszögéből nem létezik fiú és lány barátság. (Kivéve ha a lány csúnya, és szégyellné magát vele mutatkozni.)

2018. júl. 20. 22:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Létezik fiú-lány barátság, legalábbis én szerintem elmondhatom hogy van 1 komoly és több nem annyira komoly lány barátom. (Nem, nem vagyok meleg :D) Egyébként szerintem is többet akar a srác. 16/f
2018. júl. 20. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!