Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vészeljem át a szakítást?
Sajnos tegnap szakítottunk a barátommal 4 hónap után,mivel ő már nem érzett úgy,mint az elején. Ezért úgy döntöttünk lehet az lenne a legjobb ha barátok maradnánk. Én azóta csak sírok,enni nem eszek egész éjjel nem tudtam aludni ,mert elmondhatatlanul szeretem és nagyon rossz. Tényleg ő az első fiú akibe szerelmes voltam.Neki én voltam az első barátnője. Nem tudom mit csináljak mert rettentően fáj és semmi boldogságot már nem látok az életben. Még fiatalok vagyunk és osztálytársak. Nem tudom mit csináljak,hogy csak egy picit is jobb legyen és ne sírjak allandóan.
És ez tényleg nem harag ami köztünk van csak ürességet érzek és óriási nagy fájdalmat.
,,Még fiatalok vagyunk és osztálytársak."
Persze, mindig az embernek a legjobban a saját baja fáj. De a választ megírtad, fiatalok vagytok még, előttetek az élet. Lesz még részed nagyobb örömben is. És nagyobb bánatban is. 4 hónap nem a világvége, nem kívánom, de ha teszem azt, a jövőben egy barátod 3 évet dob majd a kukába egy nap, amikor eléd áll és közli, hogy nem szeretné folytatni, akkor - némi szóképpel élve - nevetni fogsz a 4 hónapon.
De megértem, neked most nyilván ez a világvége. Most egy kicsit szar, de gondolj arra, hogy ez kb. egy bemelegítés volt az élet nagy szemétdombján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!