Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 nap alatt nagyjából kihevertem a szakítást akkor nem is voltam szerelmes?
Szia kérdező!:)
Hogyan tetted magad túl ilyen hamar? Mi segített?
Én nem tudok feldolgozni egy szakítást.
19L
Figyelj,a tízen éves korban a kapcsolatok csak az érzelmekröl szólnak.
Két féle kapcsolat létezik:
1. Tetszik neked valaki külsőleg,és összejössz vele.Ez a tipikus tiniszerelem.Ez még a nagymamáink idejében is így működött.A külső vonzalom 2-3 hónapig tart,azután elmúlik,nem látod vonzónak.Nállad ez történhetett.
2.Itt is van külső vonzalom,de egy számodra olyan emberbe is lehetsz szerelmes,aki külsőre semleges a számodra.Ezt onnan veheted észre,hogy elkezdessz vele beszélgetni,és egyre jobban megtetszik,a kedvessége.Gyakorlatilag ugyanaz az érzés van benned,mint amikor külsőleg tetszik meg valaki,de ehelyett pl.:a hihetetlen kedvessége váltja ki azt az érzést belőled.
A kettőt egymástól nem nagyon tudod megkülömböztetni a szerelem hevében,de amint ez végetér,és átgondolod a kapcsolatot,akkor már egyértelműen világos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!