Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek az egykori "haveromnak"?
Van egy srác, akivel korábban sülve-főve együtt voltunk, mindig jött hozzám dumálni a suliban. Többen állították, hogy mi járunk, pedig csak egy fiú-lány barátságról volt szó. Elvileg. 2 éve jól összekaptunk, és azóta még csak köszönés sincs köztünk. Úgy próbál tenni, mintha egyáltalán nem érdekelném őt, de van néhány jel, amely ennek az ellenkezőjét sugallja. Például egyszer beszéltem egyik osztálytársával, és utána az osztálytársa elmondta nekem, hogy miután elmentem, a srác kérdezte, hogy na mit mondtam. A szalagavatónkon ki voltam sminkelve, és ott egyszer hosszasan a szemembe nézett. Aztán láttam, hogy végignézte a keringőnket, miközben utána már egyetlen osztályét sem nézte meg. Középsuliban más-más osztályba kerültünk, és megkérdezte egyik osztálytársam, hogy mi rólam a véleménye. A tanáraimtól is kérdezett velem kapcsolatban. Mi lehet részéről ez a fokozott érdeklődés?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!