Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek? Kérlek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Kérlek olvassátok el

Figyelt kérdés
Nekem kb négy hónappal ezelőtt iszonyatosan bejött egy fiú,és sokat is beszéltünk. Ám a barátnőm rossz tanácsára bunkó voltam vele,ne is kérdezzétek,tudom hogy nagy hiba volt. De a lényeg hogy gondolom azt hitte nem is kedvelem. És ezért lett egy barátnője aki tudomásom szerint nem igazából tetszik neki. Egyszer már szakítottak ,de nem tudom hogy azért jött újra össze vele mert kell valaki,vagy mert jobb vele mint nélküle. Amikor multkor ö meg a barátnője is ott volt velem egy táraságba,veszekedtek de aztan smaroltak. És mindig veszekednek de szerintem megoldódik mindig. Viszont a fiú kérdezget rólam a legjobb barátnőmtől. És nekem is ír néha hogy fussunk össze de mindig ad rá okot. Most én mit tegyek csak hagyam az egészet mivel van barátnője?? Sok ideig eltudtam felejteni de még nem ment teljesen.

2018. júl. 18. 11:36
 1/1 anonim válasza:

Ismerős az érzés ,amikor valakit sehogyan sem tudsz elfelejteni,mert mindig visszajön az az érzés...

Ha jól ismered a fiút,és kedveled is,vonzodsz hozzá stb,akkor sztem ha elhiv valahova akkor menj el nyugodtan.Arra figyelj,hogy ne történjen semmi olyan,ami miatt a barátnője féltékeny lehetne vagy tonkremenne a kapcsolatuk.

Bocsánatot is kerhetsz tőle valami kifogással hogy rossz napjaid voltak,stresszeltel valami ilyesmi.

Úgy tűnik érdeklődik irántad, úgyhogy ha tenyleg szeretnéd őt, akkor sztem itt az idő kideríteni ,hogy mi a szándéka.

2018. júl. 18. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!