Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott a barátnőm hogyan tudnám vissza kapni?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel mostanában nagyon kevés időt töltöttünk együtt mert az apja meg az öccse nem hagyta. Az öccse egy lusta dög és mindig mindent mi csináltunk helyette az apját meg mindig zavarta ha velem elmegy valahová a barátnőm. Nem régen július 6-án elutaztunk egy hétre de veszekedtünk az apja meg az öccse miatt és én nagyon rosszul éreztem magam, aztán július 8-án hazahivta az apja mert elvileg van valami baj de nem mondta meg mi én beszéltem anyámmal és idegemben csúnyákat is irtam. Végül Én is mentem barátnőmmel haza minden oké volt elvoltunk de mikor haza értünk haza kellett mennem el sem köszöntek meg semmi. És aztán kiderült hogy feltörte a facem az öccse valahogy és megmutatta miket irtam anyámnak emiatt barátnőm szakitott és eltiltott az apja. :( és az öccse a barátom volt de hátba döfött még én nem mondtam el a titkait hogy cigizik meg iszik mert én tudtam róla de irigy volt ránk és azért csinálta ezt. Mit tegyek? Beleőrülök ebbe. És nem tudok lemondani a barátnőmröl már a jegyesem volt de az öccse akciója miatt ez lett. Nyugtatót kell szednem mert álandóan ideges vagyok és iszok is azóta vissza szeretném kapni a barátnőm mert ő volt a mindenem semmim nincs rajta kivül kérlek adjatok valami tanácsot mit tehetnék!!! :(2018. júl. 17. 14:07
1/3 anonim válasza:
Itt az a kérdés, hogy mik voltak azok a csúnya dolgok, amik miatt elhagyott téged a barátnőd. Hogyha még arra sem képes, hogy meghallgasson téged, akkor nem is szeret igazán. Meg lehetne beszélni a dolgokat, nem kell rögtön szakítani a másikkal.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem adott lehetőséget hogy megbeszélgessem vele. :( és már az apja a gyürüt is elhozta meg mindent amiket ajándékba vettem neki. :( úgy érzem már nincs remény hogy elmondhassam az igazat. Ő inkáb elhitte amit az öccse mondott. Édesanyám mondta hogy túl befolyásolható volt és talán nem is szeretett hogyha ilyen könnyen mondott le rólam. :( nagyon sajnálom hogy nem számitottam rá hogy az öccse ilyen lesz majd. Viszont úgy néz ki hogy már el is felejtett volna legalább is abbol itélve amiket kirak. Én meg ki vagyok készülve teljesen. A legjobb barátom is beszélt vele mondta neki hogy vagyok de nem erdekelte. Nem tudom mit fogok csinálni. Olyan sok dolgot csináltam vele együtt meg stb. Szerintem a legjobb lesz ha többet nem leszek szerelmes. Ha egyáltalán nem őrülök bele ebbe idegileg. Legalább meghalgatott volna annyit megérdemeltem volna ha szeretett. Na mindegy.
2018. júl. 17. 20:58
3/3 anonim válasza:
Nem tudom mit írhattál,de bármi is volt az nem ok a szakításra. Ha már így alakult az egész akkor hagyd. Ha futsz utána az csak rosszabb neked. Ilyen bizonygatni akarod hogy mi miért volt,de felesleges. Ha rájön magától akkor úgyis keres. Ha nem akkor sajnos el kell fogadni a tényt hogy nincs tovább. Próbálj meg minél többet kimozdulni. Elterelni a figyelmed róla. Tudom az esték a szarok egyedül, de semmire se jó a gyógyszer meg az ivás. Csak még jobban el tolod magadtól. Adj neki időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!