Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem, vagy végleg elástam magam? (Bővebben lent)
Tavaly nyáron(2017) mentem az új gyakorlati helyemre,mikor ott össze találkoztam egy fiúval.
A fiú akkori osztálytársa mondta is nekem hogy én bejövök annak a fiúnak,de én meg annyit mondtam csak rá,hogy "jól van"(de ilyen flegmán)és a fiú pont ott állt mögöttem...De az sem biztos hogy ez amit az osztálytársa mondott az igaz mert ismerem a lányt és szereti a szart keverni.
Idén ősztől minden második héten hétfőtől-szerdáig együtt voltunk gyakorlaton azzal a bizonyos fiúval,de úgy amúgy nem nagyon érdekeltük egymást,levegőnek néztük a másikat(vagyis én így szűrtem le)
De az idei nyáron
megint együtt voltunk gyakorlaton és hát itt sem annyira érdekeltük egymást...Egészen e hét szerdáig.
Szerdán beszélgettem vele és nem is volt olyan szar,vagyis elpanaszoltam neki,hogy milyen rossz a hangulatom az egyik közös munkatársunk miatt.Aztán aznap este írtam is neki,vagyis leírtam annak a sztorinak a folytatását amit nekiálltam neki mesélni,és vissza is írt,azaz beszélgettünk messengeren is!
Csütörtökön megtörtént ugyanez,hogy jól, viszonylag hosszú ideig el tudtunk beszélgetni(személyesen).
Pénteken én mentem dolgozni,de ő viszont szabadnapos volt😫.Viszont...mikor végeztem a munkával minden nap busszal szoktam haza menni,ezen pénteken viszont jött ő kocsival és egy darabig haza is hozott😊 (a kocsiba is jól el tudtunk beszélgetni)
Az én gyakorlati időm már aznap pénteken lejárt,de muszáj volt még bemennem egy napot,hogy láthassam😇
Nem is kell mondanom hogy a többiek előtt ismét levegőnek néztük egymást...viszont mikor mentem haza akkor megint volt aklakmam négyszemközt beszélni vele😇😊 ami megint egy jó beszélgetés volt.
De ahányszor beszéltem vele mindig láttam a szemén hogy ő sem úgy néz rám mint egy"munkatársra(gyakorlati társra)"meg mindig olyan cukin mosolyog mikor beszélünk,de napközben is van olyan hogy össze-össze akad a tekintetünk😇
De ma mindennek vége,vagyis a nyári gyakorlati időmnek biztos,azaz én már idén nyáron többet nem megyem oda ahol együtt"dolgoztunk"😫
Szerintetek lehet valami köztünk?Vagy hogyan adjak neki egyértelműbb jeleket?Vagy lehet hogy nagyon benne maradt az mikor én egy éve "elutasítottam"?Vagy hogyan lépjek vele kapcsolatba a nyáron,mikor nem igazán találkozunm,max akkor ha véletlen összefutunk a városba!?.
(Én:16/l,Ő:18/f)
Szerintem a korkülönbség nem baj
Írj neki,beszélgessetek és minden jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!