Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem? Mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a fiú, akit szeretek 9 éves, a kistesóm osztálytársa és barátja. Rengetek közöttünk a hasonlóság. Igazán nyílt és őszinte. Viszont nem tudom, hogy ő is szerete-e engem legalább barátként. Amikor itt aludt nállunk hülyéskedett velem, bevont a játèkba ès tudom hülyén hangzik, de dobálta rám a plüssöket és közben nevetett.

Az anyukája mikor jött érte ezt mondta neki:

- Majd holnap megyünk a barátnődhöz.

Mire a fiú ezt felelte:

- Anya...! Ő nem a barátnőm.

Nagyon kedves és rendes. Igazábol csak nyárra jött haza, mert a szülei munkája miatt Olaszországban lakik jövő júliusig. És mi egy faluban lakunk, ő pedig már holnap elmegy a dunántúlra és nem találkozunk.

Hiányzik!!!

2018. júl. 2. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom hogy hány éves vagy ! De én 9-10 évesen még barbie babáztam és nem fiúkat hódítóttam ! Szerintem te várj még evvel.. Élvezd ki a gyerekkorod!!!
2018. júl. 2. 13:44
 2/7 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok.
2018. júl. 2. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Neeeeeee

Végre egy kreatív kérdés 😂😂😂😂😂

De azért mégis gyenguci, alapnak nagyon jó 😂😂

2018. júl. 2. 17:36
 4/7 A kérdező kommentje:
???
2018. júl. 2. 20:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2018. júl. 2. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Természetesen azt hiszi ez a kérdés viccből született meg.
2018. júl. 2. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy 9 éves az még nagyon baba egy párkapcsolathoz, és én picit arra gondolok, hogy lehetséges, hogy még te is.
2018. júl. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!