Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találnék több olyan lányt, aki zselézi a haját vagy oldalt kivágja?
Teljesen oda vagyok érte, ha egy lány zselézi a haját, legyen akár rövid akár hosszú. Az is valamiért nagyon szexi számomra, ha oldalt fel van nyírva a haja, de máshol hosszú, ilyenre gondolok:
Az ilyen stílusú lányok hol szoktak nagyobb számban előfordulni? Nem vagyok képben ezekkel az irányzatokkal, de pl. rockerek közt vannak ilyenek? Bizonyos koncerteken, hol szoktatok ilyet látni?
egyértelműen rockerek körében van jelen ilyen divat.
és arra a kérdésedre, hogy hol találsz több olyan lányt, hát tessék itt vagyok.
Nem vagyok punk vagy rocker, de nekem így volt felnyírva a hajam tavaly és az összes fiú azt mondta, hogy örülnek annak, hogy azóta visszanövesztettem... Még férfi tanárom is megjegyezte, hogy neki nem tetszett. :D
Én ezzel a frizurával csak biszex csajok érdeklődését keltettem fel, szóval elég érdekesnek találom a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!