Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátom bátyja tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bátyja tetszik vonzodom hozza! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lehet hogy érzek valamit iránta valami nagyon megfogott benne!De úgy vettem észre hogy ez az érzés kölcsönös például ha el jön mellettem autóval annyira néz hogy majd ki esik az ajtón minden alkalommal mindig nagyon kedves velem a barátom szerintem előttem mindig elő adja magát de ha ott vagyok náluk akkor a testvére előtt úgy tesz mintha nem lenne semmi ...Már álmodtam is vele és szoktam rá gondolni...és a baratommal 3eve együtt vagyunk de még nem fekudtem le vele és sokszor úgy érzem hogy neki oda tudnám adni a szűzessegem mármint a bátyjának viszont a barátommal meg nem tudok lefeküdni úgy érzem hogy nem ő az az ember akivel ezt meg kell tegyem!!!Nagyon össze vagyok zavarodva segítsetek
2018. júl. 16. 04:05
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
O_o Nyilvan ha nem akarsz lefeküdni barátoddal akkor ne tedd, ha ennyire bejön a bátyja szerezd meg magadnak
2018. júl. 16. 06:55
 2/6 anonim válasza:
93%

Azt szokták mondani, ha nem tudsz dönteni gondolj bele : ha az elsőt szeretted volna, a második nem létezne.

🙂

2018. júl. 16. 08:13
 3/6 anonim válasza:
83%
Tiszta Èjjel nappal sztori.
2018. júl. 16. 08:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha 3 év kevés volt ahhoz, hogy meglépd azt amit más emberrel két hét után megtennél, akkor ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Ámítjátok egymást, közben elmegy az élet melletetek. Keress egy harmadikat, itt nem tudsz balhé nélkül boldog lenni.
2018. júl. 16. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Szakíts a barátoddal, mert nem szereted. Hadd találjon mást, aki igazán szereti.
2018. júl. 16. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne a bátyjával ribizli!

Gondolj bele köztük az mit okoz!

2023. jún. 16. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!