Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akar tolem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar tolem?

Figyelt kérdés
Ramirt egy 20eves csavo aki tok aranyos meg minden es eloszor ugy voltam vele h nem erdekel mert akkor mas tetszett...es utana ramirt megegyszer egy kis ido elteltevel de akkor mar jobban elvoltunk aztan egyik hetvegen egy kocsmaba osszefutottunk es csak nezett allandoan es a baratnoim is eszrevettek h allandoan nez es masnap ramirt h en voltam e az aki tegnap ottvolt a kocsmaba es egy par szot dumaltunk es ennyi es azota nem is irt...:( nem tudom mi legyen pedig tenyleg aranyos csak valami miatt en nem vagyok az a tipus aki csak ugy rair barkire is...
2018. júl. 12. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
20 eves csavo? Ha 60 eves vagy akkor biztos nem elso latasra szeretett beled,ha 12 eves vagy akkor meg felejtos...kort irhattal volna.
2018. júl. 12. 22:25
 2/10 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok bocsi elfelejtettem
2018. júl. 12. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Tuti akar tőled valamit, ha neked tetszik, akkor irj ra, hogy tudjon rola, hogy megis erdeklodsz fele, tetszik neked...
2018. júl. 12. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor a kocsmazast a baratnokkel hulyesegnek tartom... Nem lanyoknak valo,foleg nem ennyi idosen,de mindegy is Orulj neki ,hogy radirt es normalis ,a mai vilagban (lany ismeroseimnek koszonhetoen tudom) altalaban az idiota irastudatlan (minden rasszizmus es fajgyulolet nelkul) ciganyok szoktak irkalni a lanyoknak.

Rad legalabb normalis gyerek irt :D

Ha nincs vele baj es ugysincs senkid akkor egy eselyt adhatsz neki,bajod nem lesz belole,csak ne kepzelj bele semmit a dologba az elejen,csak hagyd hogy alakuljanak a dolgok.

2018. júl. 12. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Írok neked helyette is, ha gondolod.
2018. júl. 12. 22:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen es eloszor azert nem erdekelt mert azt hittem h egy tusko aki csak meg akar ... de nem olyan hanem tiszta aranyos es kedves😁
2018. júl. 12. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:
#6: Vagy csak megjátsza. Azért ódákat egyenlőre még ne zengj róla.
2018. júl. 12. 23:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Hozzamenni azert nem akarok de egy probat meger😁holnap rairok lehet🙄
2018. júl. 12. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért az durva, hogy neten beszélgettek, meg jól elvagytok, de élőben meg sem ismer.......
2018. júl. 14. 02:09
 10/10 A kérdező kommentje:
De csak nem mer koszonni vagy nemtudom de mindig nez...
2018. júl. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!