Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 28 évvel idősebb férfibe mit tegyek?
Szerintem hanyagold :/
Ahogy a többi válaszoló is írta a jövőtökre kell gondolni!
De csak a szivedre hallgass!!!
Pont ne csak a szívére hallgasson! Ilyenkor elég könnyen be is csaphatja. Gondolja át inkább logikusan a dolgot, egy 45(!!!) éves férfi egy 17 éves lánnyal..Ez teljes mértékben hülyeség. Csodálkoznék, ha a férfi nem csak a szex miatt akarna összejönni vele. Na persze nem fog eldobni, mert kap egy jó nőt, aki mindig fiatal, mert mire megéred a harminas éveid végét, ő már sanszosan meg fog halni(persze nyilván élhet szép kort, mindegy)
A te életed fog ezzel elmenni, egy csomó dolgot kihagysz. Az ilyen férfiakkal sincs minden rendben, már van egy gyereke, de mindegy is.
Semmiképpen sem ajánlom, hatalmas hiba lenne, és erre rájönnél, még ha évek múlva is.
#10-es vagyok
Szerintem nem hiba.. Ha a férfi tényleg szeret, és ezt be is bizonyította, akkor nincs akadálya.. Apamukám felől négy testvérem van, sőt, apukám már dedapa is.
Ha a férfi szeret, és te már nem akarsz "élni", hanem hű leszek hozzá, akkor menj bele.. (Btw, apukám 84 lesz, anyukám 50 lesz idén)
2-3. vagyok.
Mindenki története más miatt egyedi. Változtatnék a mondandómon...
El tudom képzelni mit érezhetsz, és azt is, amit ő érez, csak ez ritka és emiatt kevés ember hiszi, hogy működhet. Én mondjuk el tudom képzelni az életem egy 10 évvel fiatalabb nővel ha úgy adódik, mert nem az a lényeg, hogy mennyi időt töltötök együtt, hanem, hogy azt milyen minőségben.
Persze ideális esetben minél több tökéletes évet, de...
Inkább legyen 10-20 varázslatos év mintsem több gyengébb, laposabb év. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!