Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes belém egy 3 évvel idősebb lány.
Szerintem megmondhatod neki, hogy neked fontos a vallás. Mindkettőtöknek egyszerűbb lesz ha most tisztázzátok, mintha később derülne csak ki, hogy teljesen mást akartok. Viszont szerintem fontos hogy a tudtára add, hogy nagyon tetszik neked a személyisége, meg hogy biztosan talál mást stb; szögezd le, hogy tényleg csak a vallás miatt nem lehetsz vele. (Ha nagyon szeret akkor lehet hogy áttér a hitre miattad, de ennek elég kevés az esélye sajnos.)
Remélem, minden rendben lesz, és nem fogtok nagyon összeveszni emiatt.
A vallás nem más mint népbutítás, valamint ezzel pénzt csinálsz az egyháznak
Menj a csajra ne pedig ennek az idiótizmusnak hiddj
A szerelem a lehető legnagyobb, legpozitívabb energiák felszabadulásával jár:D Gondolod, hogy Isten nem akarná, sőt , tiltaná, hogy átéld? A szeretkezés nem bűn; az élőlények így szaporodnak, anélkül meg üres lenne a létezés. Mármint , ami van, minek lenne? Valaki szokta mondani, hogy Ádám és Éva még mindig ketten kolbászolnának a sivatagban:D Szerintem meg Isten azért teremtette a világot, mert pl lehet, hogy picit unatkozott is; és most rajtunk keresztül gyűjti a megtapasztalásokat; amikkel gazdagodunk. Jó, mondjuk te dolgod, miben hiszel; én abban amit írtam; de hát, na lássuk akkor... Hogyan add a tudtára... Hát, fúha, ez így már tényleg kemény dió.
Szerintem mondd el neki, hogy te nagyon mélyen vallásos vagy; és te házasságod napjáig szűzességi fogadalmat tettél magadnak, vagy Istennek. Hogy te abban hiszel, hogy a házasság előtti örömszerzés egymásnak bűn. Vagy tán csak azért, mert megfogadtad; hogy nem teszed; és akkor úgy lenne tiszta a lelkiismereted, ha betartanád a szavad; ha ezt konkrétan szóban is megígérted. Na mindegy, a végét ne mondd, csak elég az, hogy te szűzességi fogadalmat tettél Isten felé, és házasság előtt nem szeretnél testi örömöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!