Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nyari romanc tortenetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyari romanc tortenetek?

Figyelt kérdés
Barmilyen szerelmes tortenet, amely veletek tortent meg akar nyari taborban, barhol, erdekel. Szeretem olvasgatni oket.

2018. júl. 7. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
24%
Nem
2018. júl. 7. 17:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

3 évvel ezelőtt nyaralni voltam méghozzá transzszibériai expresszel. 15 napig tartott az út. A vonaton volt egy srác aki szintén a szüleivel utazott. Az én apám, és az ő apja a vonaton összehaverkodtak, így mi is egyre több időt töltöttünk együtt. Sokat hülyültünk, persze románc is lett. De csak 15 napig tartott. A távolság miatt nem folytathattuk tovább. De mai napig beszélünk néha telefonon, néha facen.

A srác amerikai volt. (az anyukája orosz, azért nyaraltak a vonaton) Szép emlék ma már

21/N

2018. júl. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!