Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert a "testesebb" sracokra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert a "testesebb" sracokra buknak a lanyok a kornyezetemben?

Figyelt kérdés

Sokszor latom, hogy a korosan tulsulyos sracok kepet lajkolgatja, ala kommentel valami eszmeletlen mennyisegu csaj. Megvaltozott volna a noi ideal 2017-ben?

Vagy a csajok megbiznak bennuk mert ok nem csalnak meg oket?

Miert van nekik ennyi csaj baratjuk ezeknek a sracoknak?

2017. máj. 15. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert ne lehetne?Ok is ugyan olyan emberek min TE!Altalaban a husisabb sracok kedvesebbek,megbizhatobbak,baratibbak,megertobbek,jobb beszelgeto partnerek.
2017. máj. 15. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem kell ezert leszolni, nyilvan meglepo hogy rajuk buknak a csajok mikor nem ez a ferfi ideal.

Egyebkent a tobbivel egyetertek.

2017. máj. 15. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek az izmos vagy a vékony testalkat jön be. Személy szerint én is a husisabb srácokat preferálom, mert ez jön be. Nincs rá különösebb magyarázat, egyszerüen jó elveszni az ölelésükben és olyan jó puhák :)
2017. máj. 16. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol laksz, de én oda akarok menni!
2017. máj. 16. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Mivel is szoltam le kit?

2017. máj. 16. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez általánosítás.

Mindenkinek más jön be. Nagy közhely, de igaz.

Az én ismerősi körömben egy olyan lány sincs, aki összejönne egy kórosan túlsúlyos férfival.

A legtöbb a picit husis, de azért izmos, férfias alkatot kedveli.

És ez is közhely, de nagy igazság is... szóval az, hogy valaki dagi, még nem jelenti azt, hogy nem csalja meg a párját... nem alkattól függ ez.

Meg szerintem pont nincs sok barátjuk, mert a legtöbb gátlásos, önbizalomhiányos, nem is ismerkedik.

2017. máj. 18. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez tényleg általánosítás..-.-
2017. máj. 18. 08:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Minden lány az alfákra bukik.

Minél szélesebb, minél nagyobb terpeszben álljon, széles váll stb.

Biológiailag így lettek kitalálva a lányok.

ennyi.

2017. jún. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!