Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak? Bővebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Volt egy barátom(nem pasi!!!) akivel kb. 1 éve szakítottunk...vagyis inkább ő szakított velem. Engem felvettek egy gimibe(kisgimnazista vagyok) . Azért szakított velem , mert szerinte nem tudjuk tartani a kapcsolatot( pedig ott a telefon, kb.2 utcával lakik tőlem és minden nap találkoznánk! Na nem baj...

De az a baj , hogy én még mindig szeretem, és azóta se tudom magam elképzelni mással . E mailben nem szeretnék neki írni , mert akkor azt hiszi hogy valami prank, személyesen meg nem merek vele beszélni!!!💔

Mit csináljak ? Nem merem neki elmondani,hogy kezdjük újra!

Kort nem írok, nem akarom hogy beszóljanak.

-/L

2018. júl. 6. 21:19
 1/4 Szabolcsattila ***** válasza:
Lehetséges hogy ő már semmit nem akar tőled, ha tényleg ilyen közel laktok egymástól akkor emiatt szakítani marhaság, tudom milyen nehéz elfelejteni valakit akit szeretsz, de meg kellene próbáld, ne fuss olyan után aki így lemondott rólad, kitartást!
2018. júl. 6. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de nehéz elfeledni nagyon!💔😢
2018. júl. 6. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyni kell,majd találsz jobbat,aki elég kitartó és nem áll útjába a távolság.
2018. júl. 6. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Kaaaam
2018. júl. 7. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!