Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti adnátok nekem esélyt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti adnátok nekem esélyt?

Figyelt kérdés

(Itt inkább 17-23 éves lányok véleménye érdekelne de más korosztály is írhat.):)

Nos egy 17-éves srác vagyok szeretek sportolni meg rajzolni festeni és semmilyen káros dolgot nem csinálok nem dohányzom nem kávézok és nem fogyasztok alkoholt sem viszonylag kedvesnek tartom magam a humoromat meg átlagosnak mondanám de amúgy általában jól kiszoktam jönni a lányokkal. De ennyit magamról A lényeg az lenne hogy engem ez idáig abszolút nem érdekeltek a lányok nekem még sohasem tetszett senki se igazán de most idén szerelmes letem egy lányba ami engem is meglepet hogy afenébe lehetek szerelmes amikor ezidáig sohasem voltam egyébként eszt a lányt egy gyülekezetben ismertem meg és már kb 8 hónapja ismerem.Amúgy egész jókat szoktam vele beszélgetni néha.De ott van a problémám hogy én 17 vagyok a lány meg 19 éves és néha azon agyalok hogy mivel ő 2 évvel idősebb így lehet hogy nem is adna nekem esélyt.Lányok ti a leírtak alapján adnátok nekem esélyt? Ja és amúgy nem vagyok önbizalom hiányos.:) Meg még annyi hogy már késő este van a helyes írásom ért bocsi.:)

2018. júl. 5. 23:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Késő este van? + azok alapján ahogy leírtad magad egy átlagos jófiú vagy, nem bunkónak kell lenni csak valami személyiség nem ártana te kis átlag srác...
2018. júl. 6. 01:23
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Leírtak alapján nem vagy egy huha. Ha meg lenne önbizalmad nem itt kérdezhetnél hanem léptél volna. Ne hazudj magadnak, ha meg tagadod akkor meg ennyit rólad.
2018. júl. 6. 01:29
 3/13 Huru77(HUN) ***** válasza:
0%
Vicc vagy :/
2018. júl. 6. 01:40
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Beáraztak :D felejtsd el a csajokat, nekik nem vagy elég hűha :D ez van, bunkó állatnak kell lenned, különben esélyed sincs...
2018. júl. 6. 01:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszenél a leírtak alapján! :)

Két év meg igazán nem olyan sok, ha érdekled a leányzót biztos nem értem fog múlni. Szerintem.

17/l

2018. júl. 6. 08:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

nem gond a 2 év... sok ismerősöm van, ahol ahol több a nő javára és mégis boldogan élnek, míg meg nem halnak. Udvarolj, hódítsd meg, járjatok, örüljetek egymásnak, ismerjétek meg egymást, a világon ez a legszebb!

"meglepett, hogy lehetek szerelmes, amikor ezidáig sohasem voltam "

Hát így van, egyszer csak fejbe csap minket- a nálunk nagyobb szerelem... "Beleestem" "elborít a szerelem" - a kifejezések is erre utalnak, hogy ez így szokott lenni.

A Shakespeare drámákban is villámként sújt le a gyanútlan emberekre a szerelem.

2018. júl. 6. 09:36
 7/13 October15 ***** válasza:
70%

Jó tudni, hogy az átlagos pasik manapság vallásosak és valamennyire jártasak a képzőművészetben. :D

Az a baj, hogy qrvára nem. XD Sztem a csajok túlnyomó része örülne ha ez lenne az átlag de nem. :D + Másfél sor alapján azért ne rittyentsetek már ide személyiségrajzot könyörgöm.. :D Már csak azért sem mert valszeg egy középszar szakmátok van nemhogy pszichológiai végzettségetek. :D

Kérdező: Tudakold meg tőle, hívd el valahova. Mi bajod lehet belőle?

26F

2018. júl. 6. 09:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó választ. :) Azért még nyugodtam hogy az a 2-év nem sok de várom a további válaszokat. ;)
2018. júl. 6. 10:15
 9/13 anonim válasza:
Mi a gyülekezet neve?
2018. júl. 6. 18:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez egy kis falusi gyülekezet.
2018. júl. 7. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!